Luxe eventschip Pure-liner 2 gelanceerd

Luxe eventschip Pure-liner 2 gelanceerd

Pure-liner heeft vorige week haar nieuwe varende evenementenlocatie gelanceerd: de Pure-Liner 2. De riviercruiser uit 1966 is in zes maanden tijd omgetoverd tot ultra modern schip met een bijzondere architectuur en high tech faciliteiten.

 

Wethouder Haven, Freek Ossel, sprak tijdens de officiële doop over de zeer ingrijpende verbouwing en het indrukwekkende eindresultaat.

 

De Pure-liner vloot.' Na de doop was het tijd voor het eerste, spraakmakende feest op de Pure-liner 2. Zo’n 600 genodigden genoten van cocktails, champagne, swingende beats, lasershows en culinaire hoogstandjes.

 

 

Unieke locatie op het water

'Wie de Pure-liner 1 kent, weet dat de bijzondere architectuur en de moderne presentatiemiddelen het mogelijk maken om gasten op een buitengewoon representatieve wijze te ontvangen. Pure-liner 2 doet daar nog een klein schepje bovenop met een volledig glazen lift, glazen trappartij én een schitterende open showkeuken', zet Pure Liner 2 zichzelf neer.

 

Technische specificaties

De Pure-liner heeft een capaciteit van 600 personen voor een feest of receptie. Een dinner is mogelijk tot 250 personen. Het schip beschikt over 350 meter LED-verlichting, drie ruime barren, een groot presentatiescherm, 8 plasmaschermen, professionele geluidsinstallatie, eventverlichting en een automatisch verduisteringsysteem.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Rent-A-Willys
Geschenkenbon : op stap met een willys jeep
Rent-A-Willys|
01 December 2021

De pakjestijd komt er (weer) aan. Hier koop je een stijlvolle geschenkenbon waarbij de ontvanger op stap mag gaan met een authentieke willys jeep. Wil je dit koppelen aan WO2, dan kies je voor de "Warbird Route".

Maken oorlogsverhalen je niet blij, dan kies je voor de "Country style jeep tour".

Wat dit juist zo speciaal maakt : de ontvanger van ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Hoe houd je je publiek geboeid tijdens een online event?

Hoe houd je je publiek geboeid tijdens een online event?

Grunewald.bar, 'Full Force' vooruit met geschenk- en apéroboxen

Grunewald.bar, 'Full Force' vooruit met geschenk- en apéroboxen

Nieuwjaarsreceptie in een box

Nieuwjaarsreceptie in een box

Advertenties