XLVideo levert gigantische videoschermen Barak Obama

XLVideo levert gigantische videoschermen Barak Obama

Het Nederlandse XLVideo mag de gigantische videoschermen voor de nationale conventie van Amerikaanse Democratische Partij leveren.

 

De omvangrijke videoschermen zullen worden gebruikt om de Democratische presidentskandidaat Barak Obama definitief als presidentskandidaat aan te wijzen. Ook bij de twee vorige conventies was XLVideo als video verhuurbedrijf gevraagd voor de levering van de videoschermen. Voor de conventie in Denver wordt een reusachtig videoscherm gebruikt van liefst 600m2 dat overgaat in het plafond van de enorme conventiehal. Het ontwerp is gemaakt door XLVideo in samenwerking met de bekende Amerikaanse stage designer Bruce Rodgers.

 

XLVideo heeft ook het contract gekregen voor de videoschermen die gebruikt zullen worden bij de acceptatie speech van Barak Obama in het Denver stadion met een capaciteit voor 75.000 bezoekers. Ook voor de Republikeinse conventie in september levert XLVideo het grote videoscherm. Alhoewel minder groot (135m2), wordt hier de nieuwste generatie video schermen toegepast met 4mm led technology waarop een schitterende grafische kwaliteit mogelijk is.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures