Topless dj veroorzaakt rel

Topless dj veroorzaakt rel

De Nederlands-Britse groep Unilever ging over de schreef in Israël, tenminste dat vindt rabbijn Gabriel Papenheim. Het bedrijf organiseerde een feest rond zijn Axe-deodorant met een topless Hongaarse diskjockey.

 

Dj van dienst was Niki Belucci, plaatselijk bekende topless-draaister en porno-actrice. Het feestje was 'privé', al had Unilever affiches met een in meervoud swingende Belucci verspreid. Unilever heeft zijn excuus per brief aangeboden, maar dat is blijkbaar nog niet genoeg. De rabbijn wil dat Unilever zich verontschuldigt in de media.

 

 

Tepels netjes bedekt

Niki Belucci aan het werk in Cyprus. Tijdens haar sessie hield Belucci haar tepels overigens wel netjes bedekt. Unilever zegt in de toekomst toch voorzichtiger te werk te zullen gaan, het haalt in Israël zijn omzet voor een groot stuk uit de verkoop aan de joods-orthodoxe gemeenschap. Zo zie je maar dat je als organisator altijd rekening moet houden met culturele verschillen en gevoeligheden.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Johan De Laender [DJ team 'The A-Team']
New|2008-07-16 - 21:38u

Woooow die mag wel als collega fungeren bij ons in het team! Hehe!

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures