Excentrieke evenementenlocaties

Excentrieke evenementenlocaties

Global Traveller, de reiskatern van de Britse krant Financial Times, selecteerde een aantal ongewone plaatsen om een bedrijfsevenement te houden.

 

Onze redactie zet de opvallentste evenementenlocaties even op een rijtje.

 

Orient-Express

Wat is er tegen een mobiel bedrijfsevenement? De Venice Simplon Orient Express biedt een klein, maar exclusief vergaderarrangement. In een speciaal voor conferenties uitgerust rijtuig kunnen tot 22 mensen plaatsnemen. Tevens is er een apart secretariaat voorzien van waaruit audio-, video- en telecommunicatieapparatuur kan worden beheerd.

www.orient-express.com

 

Camp Nou, Barcelona

Camp Nou, één van Europa's grootste voetbalstadions, is niet enkel een gedroomde plaats voor een avondje voetbal. Het stadion herbergt namelijk ook 50.000m² aan evenementenruimte voor corporate events. Drink een cocktail in de presidentiële lounge, bewonder het vuurwerk en geniet van muziek en eten in het museum van FC Barcelona. Wie interesse heeft kan zelfs een wedstrijd organiseren tegen een team oude glorieën van deze roemrijke Catalaanse club.

 

Hofbräuhaus, München

München, het bierparadijs van deze wereld, viert dit jaar haar 850ste verjaardag. Reden te meer om uw bedrijfsevenement te organiseren in één van de talrijke bierhallen die de stad rijk is. Hofbräuhaus is het meest bekende, en hoewel vrij toeristisch, blijft het een aanrader voor een informeel uitje of een teambuildingsessie. Trouwens, wie er als bedrijf niet in slaagt om plezier te maken in een brouwerij...

www.hofbraeuhaus.de

 

Monte Carlo Grand Hotel, Monaco

De ingang van het beroemde Monte Carlo Grand Hotel ligt net aan de beruchte haarspeldbocht die de piloten tijdens de jaarlijkse Formule 1 Grand Prix moeten nemen. Het hotel beschikt over 18 vergaderzalen en beschikt over kamers met zeezicht, een openluchtrestaurant, een dakzwembad, een fitness center en een eigen casino. Het meertalige personeel maakt het u volledig naar uw zin.

 

Palazzo Arzago, Italië

Slechts tien minuten verwijderd van het Gardameer en op amper 20 minuten rijden van de luchthaven van Verona, ligt een uniek familiaal landgoed dat werd omgevormd tot een vijfsterrenhotel. Het palazzo beschikt over moderne vergaderruimtes en conferentiezalen; ideaal voor kleine, maar luxueuze corporate evenementen.

www.lhw.com

 

Futuroscope, Poitiers

Futuroscope is een pedagogisch themapark, dat ook evenementen en conferenties verwelkomt. Het park ligt naast een congreszaal en is de ideale bestemming voor kleinere bedrijven die ook de gezinnen van de deelnemers bij hun evenement willen betrekken.

Bron: express.be

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

De kunst van de perfecte aftermovie

De kunst van de perfecte aftermovie

Save the date: Familiarity Day in Antwerpen op 15 november

Save the date: Familiarity Day in Antwerpen op 15 november

Advertenties