Efteling start event service België

Efteling start event service België

Met het oog op een verdere internationalisering levert de Efteling vanaf nu ook evenementen- diensten specifiek aan Belgische bedrijven.

 

Hiervoor is een nieuwe account manager aangeworven die zich volledig zal toespitsen op de zakelijke markt in België.

 

Belgische bedrijven in de Efteling

De laatste jaren kozen al verschillende Belgische bedrijven voor de sprookjesachtige omgeving van de Efteling als locatie van hun personeelsfeest, incentive of congres. Met de komst van een nieuwe account manager, Margreet Paauwe, in het Efteling Bureau België gevestigd in Antwerpen, spreekt de Efteling Belgische bedrijven rechtstreeks aan en levert het een evenementenaanbod op maat. Tussen het zomer- en winterseizoen biedt het attractiepark net over de grens onderdak aan bedrijven voor zowel relatie- en personeelsbijeenkomsten als zakelijke events. Met een capaciteit van 16.000 bezoekers is de Efteling geschikt voor zeer grote groepen.

 

Het minimale aantal voor een volledige uitkoop van het park en haar attracties en horecapunten, waardoor een exclusief bezoek mogelijk wordt, is 4.000 personen. Voorbije jaren maakten onder meer Belgacom, Unilever, Princess en Spar gebruik van deze formule. Ook wanneer het park open is voor het publiek biedt de Efteling een uniek decor voor bijvoorbeeld congressen en zakelijke diners. Bedrijven kunnen gebruikmaken van ruime locaties zoals het Efteling Theater en het Fata Morgana Paleis. Dit najaar stelt de Efteling een nieuwe evenementenlocatie ter beschikking in de vorm van een luxepaviljoen, centraal gelegen in het park. Deze tijdelijke locatie is geschikt voor evenementen met 250 tot 2.500 gasten, zoals bijvoorbeeld een presentatie, modeshow of business event.

 

Oneindig veel mogelijkheden

Een bedrijfsevenement in de Efteling is telkens weer een onvergetelijke belevenis. De 'Wereld vol Wonderen' biedt maar liefst 26 sfeervolle gethematiseerde locaties met een totale oppervlakte van 7.200 m2 voor incentives, congressen of seminars, al dan niet met entertainment op maat. Formele en informele bijeenkomsten kunnen perfect gecombineerd worden in de Efteling. Combinaties met het Efteling Hotel en het Efteling Golfpark zijn natuurlijk ook mogelijk.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures