Neptunus presenteert de 'Ocean'

Neptunus presenteert de 'Ocean'

Neptunus presenteert een nieuw tenttype met een opvallende, exclusieve en advontuurlijke uitstraling.

 

Tijdens de 50e editie van de Pasar Malam Besar, die van 21 mei tot en met 1 juni 2008 in Den Haag plaatsvindt, introduceert Neptunus een opvallend, nieuw tenttype; de 'Ocean'. De tent zal onderdeel zijn van de 18.000 vierkante meter aan tentaccommodaties, die op het Malieveld in Den Haag zullen verrijzen. De in het najaar van 2007 geïntroduceerde Alure, met haar strakke belijning, horizontale wanden en stylish design, vormt de basis.

 

Daar bovenop geeft een golvend membraandak het geheel een opvallende, exclusieve en avontuurlijke uitstraling. De volledig in eigen huis ontwikkelde Ocean zal in verschillende breedtematen verkrijgbaar zijn, waarbij de lengte van de accommodatie in principe onbeperkt is. Met deze eigenschappen is de Ocean voor de meest uiteenlopende toepassingen geschikt; in ieder geval daar waar een blikvanger gewenst is.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Ibis Styles Zeebrugge
Boek uw veilig vergadermoment of seminarie bij ibis Styles Zeebrugge!
Ibis Styles Zeebrugge|
12 April 2021

Ibis Styles Zeebrugge biedt bedrijven een veilig alternatief waar vergaderingen en seminaries kunnen plaatsvinden in bedrijfsbubbels tot 35 personen. Omdat wij ons strikt aan de richtlijnen houden hebben wij de ruimtes aangepast en de hygiënische maatregelen bijgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan alcoholgel dispensers, gemarkeerde looproutes, voldoende schoonmaak momenten in de openbare ruimtes en voldoende afstand. Kortom, bij ons zit iedereen veilig! 😷

 

De ruime en moderne vergaderzalen ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

Advertenties