Luxe hotelkamer in een container

Luxe hotelkamer in een container

De eerste mobiele luxe hotelkamer is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Jan Snel en zal worden ingezet bij grote evenementen.

 

De luxe hotelkamer ziet er van binnen niet uit als een container, maar heeft alle faciliteiten die normale hotelkamers ook hebben. Dankzij het gebruik van containers kan er snel en goedkoop een luxe hotel gebouwd worden voor grote evenementen zoals de Olympische Spelen. De containers met de hotelkamers kunnen aan elkaar geschakeld worden zodat er een volwaardig hotel ontstaat dat op of vlakbij het evenemententerrein geplaatst kan worden.

 

Na afloop kan het hotel gemakkelijk weer weggehaald worden, zodat er niet speciaal voor het evenement hotels gebouwd hoeven worden en de gasten dicht bij het evenement kunnen overnachten.

 

Harry van Zandwijk, directeur van het familiebedrijf Jan Snel: "Wij verzorgen al jaren de sanitaire voorzieningen bij grote internationale evenementen als de Olympische Spelen, Asian Games, de 24 uur van Le Mans en de KLM Open. Vanuit deze branche kwam de afgelopen jaren steeds vaker de vraag of wij ook tijdelijke hotelkamers konden leveren. Aangezien er nog geen producent van dit product was, hebben wij een verplaatsbare hotelkamer ontwikkeld die op het gebied van interieur en faciliteiten niet onderdoet voor een permanente hotelkamer."

www.jansnel.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures