'Locatiehouder(s): Schaamt U!!!!'

'Locatiehouder(s): Schaamt U!!!!'

Roger Schreurs, columnist op de site van Nauta Evenementcommunicatie, gaat in zijn laatste column stevig in de aanval tegen lakse evenementenlocaties.

 

"Ach meneer, kunt u dit even voor ons op de mail zetten. Het is nogal een uitgebreid verhaal en we zitten hier tot over onze oren in het werk. Bovendien is het nu kwart over twaalf en ga ik zo lunchen, dus belt u ook een beetje ongelegen. En een collegaatje (alleen het woord al!!) van me is met zwangerschapsverlof dus ik moet het werk voor/van twee doen. Ik zie de mail wel verschijnen (mailt u even met ikbeneenklantonvriendelijketrut@ grandtopeventlocatievoorelkfeestwatwils.nl) en wij komen te zijner tijd wel op uw aanvraag terug."

 

Dit is een échte reactie op de vraag naar informatie bij en locatie voor een evenement met 850 genodigden. Niet iets waar je als klant op zit te wachten... Gelukkig reageren niet alle locaties op deze manier en heeft de locatie-branche (vooralsnog) een goede naam. Roger, die zelf ooit lacatiehouder was, wil zijn ex-collega's vooral allert houden. De volledige column kan u hier lezen.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures