De Boer bouwt hallen voor Busworld

De Boer bouwt hallen voor Busworld

De vele bussen die ter gelegenheid van Busworld van 19 tot 24 oktober aanstaande in De Boer.

 

Een gigantisch project, met meer dan 10.000 m² tenten gebouwd over waterpartijen en doorgangen. En dat is nog niet alles: het plaatsen van de bussen in de lange hal wordt een spectaculaire onderneming!

 

Opbouw: timing, overzicht en coördinatie

Bij de opbouw van de 19e editie van Busworld kijkt De Boer niet op een stunt meer of minder. Eerst en vooral is er de 185 meter lange inkomhal met een breedte variërend tussen 30 en 40 meter. De parking achter de expohallen moet hier tot 3 meter opgehoogd worden om nadien de 20 bussen met een kraan en door het dak in de tent te hijsen. Een bijzonder delicate opdracht waarbij de bussen perfect volgens plan neergezet moeten worden.

 

Achter deze grote inkomhal bouwt De Boer een tweede expositiehal van 10 op 85 meter. Op zich niets speciaals, ware het niet dat deze constructie over de bestaande waterperken wordt gebouwd. De bezoekers zullen dus zonder het te beseffen over water wandelen. Vanuit de tweede hal volgt een walkway een parcours langs waterperken en over een 3 meter hoge loskade tot aan de derde hal. Die derde hal is op zijn beurt door een extra walkway gekoppeld aan een EuroJumbo-tent van 40 op 70 meter. Ook dit lijkt een eenvoudige constructie, maar schijn bedriegt. De EuroJumbo moet geplaatst worden op een stuk grond waar een prachtige boom staat. Geen onoverkomelijke hindernis voor de specialisten van De Boer, die de boom volledig intact integreren in de hal. Via de vierde expositiehal van 15 op 40 meter die De Boer bouwt, kunnen de bezoekers uiteindelijk de eigenlijke expohallen betreden.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures