100ste huwelijk in Efteling

100ste huwelijk in Efteling

Donderdag 20 september om 11u vond het 100ste huwelijk plaats in het Efteling Hotel.

 

Chantal Nederstigt (27) en Vincent Kapaan (30) uit Leiden waren de gelukkigen en ontvingen uit handen van Hotelmanager Sepp Rickli een arrangement voor de nieuwe musical Assepoester. Sinds september 2003 is het trouwlocatie van de gemeente Loon op Zand. Op bepaalde dagen in het jaar kunnen bruidsparen op sprookjesachtige wijze elkaar het jawoord geven.

 

100ste bruidspaar uit Leiden

Het kersverse 100ste bruidspaar uit Leiden reageerde enthousiast: "We bezoeken de Efteling en andere attractieparken regelmatig en we zijn allebei al jarenlang gek op sprookjes. Toen we erachter kwamen dat je kunt trouwen in het Efteling Hotel, was er voor ons geen enkele twijfel over de trouwlocatie." Bruidspaar Kapaan-Nederstigt sluit vandaag hun trouwdag feestelijk af in het Droomvlucht Paleis van het Efteling Park. Het arrangement dat het bruidspaar van de Efteling cadeau kreeg, kan men vanaf 14 november verzilveren. Dan start de nieuwe musical Assepoester in het Efteling Theater.

 

Trouwen in de Efteling

Bruidsparen van het Efteling Hotel kunnen op de eerste donderdag en vrijdag van de maand gebruik maken van de trouwmogelijkheid. Bij de plechtigheid in het hotel ontvangt een lakei of hofdame het bruidspaar en ondersteunt eveneens de ceremoniemeester. In de Kasteelzaal voltrekt de ambtenaar van de burgerlijke stand van de Gemeente Loon op Zand het huwelijk. Na afloop van de plechtigheid wordt de champagne geschonken en kan het bruidspaar de taart aansnijden.

 

Receptie, diner en feest

Naast trouwen in het Efteling Hotel biedt het Kaatsheuvels attractiepark kersverse bruidsparen de mogelijkheid om een receptie, diner of feestavond in andere locaties van de Efteling te organiseren. Een receptie in Droomvlucht, een diner op het Efteling Golfpark of een feestavond in het Carrousel Paleis zijn daar voorbeelden van. Een overnachting in de Bruidssuite van het Efteling Hotel maakt het sprookje compleet.

 

Alle trouwlocaties in Nederland en Balgië

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Wat je als eventplanner kan leren van filmcrews

Wat je als eventplanner kan leren van filmcrews

Hoe maak je je event meer inclusief?

Hoe maak je je event meer inclusief?

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

Advertenties