Gebruik één QR-code voor een optimale event beleving

Gebruik één QR-code voor een optimale event beleving

QR-codes zijn niet meer weg te denken bij events. In eerste instantie denk je waarschijnlijk aan de toegangscontrole, maar dat is vaak niet de enige plaats waar QR-codes worden gebruikt.


Denk bijvoorbeeld aan de parkeergarage of lockers om je jas of tas veilig op te bergen. En wat als je een event organiseert op een locatie die een eigen toegangscontrole hebben, zoals een pretpark of dierentuin? Voor gasten van jouw event wordt het bijhouden van alle verschillende QR-codes al snel een hele administratie. Kan dat niet makkelijker?



Eén generieke QR-code

"Die vraag stelden we onszelf bij Halito! ook - en hebben we beantwoordt met een slimme oplossing. Het is nu mogelijk om QR-codes van andere partijen in de registratiesoftware te importeren. Als jouw gasten aankomen bij het event, scant de hostess de QR-code bij de toegangscontrole met de Halito! ScanApp. Dezelfde QR-code werkt daarnaast feilloos bij de lockers, de parkeergarage of op een andere slimme manier."


En hoe werkt dit als je een event organiseert in een pretparken of dierentuinen? Jouw gasten betreden de locatie via de bestaande toegangscontrole, met het persoonlijke e-ticket dat zij vanuit Halito! ontvangen. Importeer simpelweg de QR-codes van de event locatie in Halito! en de registratiesoftware koppelt deze codes vervolgens aan gasten die zich aanmelden. Zo wordt de toegangscontrole van jouw familiedag nog makkelijker!



Een optimale event beleving

Dat jouw gasten slechts één QR-code nodig hebben, is natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Maar ook voor jou als eventmanager heeft dit grote voordelen. Je verstuurt namelijk alle event communicatie vanuit één tool waarbij jij volledige controle hebt over de inhoud van de e-mailcampagnes. Daarnaast kan je onmiddellijk opnieuw een e-ticket verzenden als iemand aangeeft de vorige e-mail verwijderd te hebben, volg je de scanresultaten real-time op en blijven persoonsgegevens binnen één beveiligde omgeving.



De Halito! ScanApp

Onlangs lanceerde Halito! een eigen ScanApp. De app is te downloaden op elke smartphone, waardoor de smartphone van de hostess wordt omgetoverd wordt tot een QR-code scanner.


Bij de app staat gebruiksgemak voorop. Zo is het niet nodig om een account aan te maken. Een slimme combinatie tussen de registratiesoftware van Halito! en de app, zorgt voor een super eenvoudige bediening. Duidelijke schermen geven weer of een gast al dan niet toegang krijgt én je voelt ook dat de smartphone anders trilt.



Verras jouw gasten

Wil je jouw gasten verrassen met een gebruiksvriendelijke ervaring? Dan is de registratiesoftware van Halito! en de ScanApp de oplossing voor jouw event. Neem contact met Halito! op voor meer informatie.

www.halito.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties