CLC-VECTA benoemt Fabian Schrijvers als bestuurslid en stelt Dineke Philipse aan als verenigingsmana

CLC-VECTA benoemt Fabian Schrijvers als bestuurslid en stelt Dineke Philipse aan als verenigingsmana

Tijdens de CLC-VECTA Voorjaarsbijeenkomst & ALV is Fabian Schrijvers, eigenaar van Lasso Events, benoemd als bestuurslid. Saskia Vernooij (Rotterdam Ahoy) is herbenoemd als bestuurslid en ook voorzitter Bart van der Heijden (RAI Amsterdam) heeft zich opnieuw voor 2 jaar verbonden aan de vereniging. Dineke Philipse is aangesteld als verenigingsmanager. 

 

Bart van der Heijden: "In december vorig jaar presenteerden we onze aanpak om invulling te geven aan de speerpunten ‘verfrissend, relevant en vernieuwend’. En daarvan kunnen we nu de mooie resultaten laten zien: grote zichtbaarheid van de vereniging, veel interactie met leden, hoge waardering voor onze bijeenkomsten en een forse ledengroei naar bijna 300 leden."

 

De genoemde speerpunten werken door in alle activiteiten van de vereniging; een andere tone of voice, nieuwe visuals, andere communicatie instrumenten, nog meer relevante kennis en inspiratie (o.a. op het thema duurzaamheid), meer bijeenkomsten, zowel verenigingsbreed als voor specifieke bloedgroepen en bepaalde thema's. Alsook een andere aanpak van bijeenkomsten. 


"Dat betekent natuurlijk wat voor de organisatie. De aanstelling van Dineke als verenigingsmanager, met al haar ervaring en kennis en als aanspreekpunt voor het bestuur en de leden, is een belangrijke voorwaarde om invulling te geven aan onze ambities", aldus Bart. 


Bart vult aan: "De benoeming van Fabian, als vertegenwoordiger van de standbouwers, zorgt daarnaast voor een goede afspiegeling in het bestuur van onze achterban. En met voor ieder bestuurslid een eigen ‘portefeuille’, zijn we absoluut klaar om nog meer mooie stappen te maken."

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Very Food Catering
Cateraar Very Food groeit en koopt nieuw pand
Very Food Catering|
22 February 2024

Een nieuw hoofdstuk voor Very Food catering: meer ruimte en meer smaakbeleving


In het boeiende verhaal van Very Food Catering tekent zich een nieuw hoofdstuk af, aan ruimte alvast geen gebrek in hun gloednieuwe pand.

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 16 February 2024

Proficiat!

Like | Reply

Lees ook

Hoe minder hard werken bij je volgende event?

Hoe minder hard werken bij je volgende event?

Maak je klaar om het eventplanner.eco-label te behalen

Maak je klaar om het eventplanner.eco-label te behalen

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties