Feature alert! Vanaf nu budget versies in event software

Feature alert! Vanaf nu budget versies in event software

Vlak voor de eindejaarsfeesten krijg jij nog een cadeautje van ons development team: de event software van eventplanner ondersteunt vanaf nu meerdere versies van je event budget.

 

Je event budget berekenen kon je al langer met onze event software. Vanaf nu kun je ook meerdere versies van je budget maken. Ben je bezig met een business case voor een festival, dan wil je misschien een realistisch, optimistisch en worstcasescenario maken. Andere organisatoren houden dan weer graag versies van hun budgetten bij: de versie van je pitch en vervolgens versies met verschillende aanpassingen. Vanaf nu kan het allemaal.

 


Zo creëer je versies

Een nieuwe versie van je budget maak je door links bovenaan op de versienaam te klikken. Klik op de link ‘maak nieuwe versie’ in de dropdown die verschijnt. Je kunt vertrekken van een blanco sheet of vanuit een copy van het actieve budget en daar verder op bouwen. Wisselen tussen de verschillende versies doe je eenvoudig via dezelfde dropdown.

 

Met deze toevoeging zetten we opnieuw een mooie stap richting een complete suite event software die we bovendien gratis aanbieden. Ondertussen bouwen we stevig verder. We verklappen nog niet exact wat er in de pipeline zit, maar er komt een volledig nieuwe tool aan die een stevige impact zal hebben.


 

Nog niet aan de slag met onze event software? Maak nu een gratis account aan en ontdek al de tools die je nodig hebt voor het plannen van events

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Skyline Park
De Creative Hub, een inspirerende ruimte waar ideeën groeien en bloeien
Skyline Park|
19 February 2024

Van seminars tot meetings, onze Creative Hub is een veelzijdige ruimte waar je samen kan brainstormen, vergaderen, creëren en leren.

 

💬 Ongestoord vergaderen en brainstormen: Met de nieuwste videoconferentietools is het gemakkelijk om je hele team erbij te betrekken, waar ze zich ook bevinden. 

 

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties