Event projectmanagement software van eventplanner.net nu nog krachtiger

Event projectmanagement software van eventplanner.net nu nog krachtiger

Sinds de lancering van onze event software dit jaar releasen we met regelmaat nieuwe features die onze tools nog straffer maken. Vandaag krijgt onze projectmanagement software 'Checklists' een belangrijke update. Je kunt er meteen mee aan de slag!

 

To-do lijsten voor je team maken, taken toewijzen en de voortgang van taken overzichtelijk opvolgen. Dat deed je al vlot met 'Checklists'. Vanaf nu kun je ook bijkomende informatie met je teamleden delen, een status update geven, vragen stellen en bestanden delen die met de taak gelinkt zijn!

 


Comments schrijven

Vanop je 'kanban' bord, zo noemt de project methodologie waarbij je taken in kolommen visualiseert en in prioriteit opvolgt, kun je voortaan doorklikken naar een detail pagina van de taak. Dat doe je door op de titel te klikken. Schrijf je comments bij de taak om extra informatie te delen of een conversatie te faciliteren tussen teamleden.

 


Files uploaden & delen

Vanaf nu kun je ook documenten uploaden en delen met je team. Bij elke comment heb je de mogelijkheid om 1 of meerdere bestanden op te laden en te delen.

 


Nieuwe 'reageer' rechten

Checklist heeft vanaf nu een nieuwe level in de gebruiksrechten. Die vind je terug in 'gebruikersbeheer'. Naast 'geen toegang', 'lezen' en 'beheren' voegen we nu 'reageren' toe. Die komt tussen 'lezen' en 'beheren' te staan. Iemand met ‘reageer’ rechten kan wel comments plaatsen op een taak, maar taken zelf niet bewerken en ook geen comments van anderen aanpassen of verwijderen. Iemand met ‘bewerk’ rechten kan dat wel.

 

Test de nieuwe functionaliteiten meteen uit en laat ons weten wat je ervan vindt! We zijn beschikbaar via de chat op onze site! Maak je nog geen gebruik van onze gratis event software? Dan is het nu het moment om je account aan te maken!

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties