Fast Forward naar 2023 met INKART

Fast Forward naar 2023 met INKART

Een nieuw jaar boordevol geweldige events, voor het INKART-event team kan het niet snel genoeg beginnen. 2022 was zeker uitdagend met talloze business- en exclusieve sector events.


Teambuildings, customer events, de ICT-trophy en het zeer succesvolle 'Maritime Only' karting-event, er viel een hoop te beleven op en rond het karting circuit aan de A12 in Puurs.


Reikhalzend wordt er nu al uitgekeken naar 2023. Snel (en dat mag je letterlijk nemen) 2022 afsluiten? Dat doe je met heel veel rondjes karten tijdens jouw exclusieve business event. Mail vandaag nog het INKART-event team. November en december zijn ideaal om voor de eindejaarsdrukte samen plezier te beleven met je medewerkers, klanten, leveranciers...Rondjes geven

Bedanken met een buitengewone eindejaarsattentie, ook daarvoor kan je nu bij INKART terecht. Niet alleen kan je INKART cadeau-cheques het hele jaar kopen via de webshop, voor bedrijven zijn er ook speciale pakketten en formules mogelijk. Karting vouchers versturen als kerstkaartje is bijvoorbeeld heel populair. Bedrijven die inzetten op auto veiligheid kiezen dan weer vaker voor de Safe & Fun combi. Dat is een duo-pack met daarin de JESCO-slipcursus en INKART-karting sessies. Bel 03/866.18.19 voor jouw originele karting geschenkpakket en offerte.Hard gaan in 2023

Teambuildings en actieve netwerk events zijn onmisbaar om van 2023 een succesvol business jaar te maken. Het is opvallend dat meer en meer bedrijven hun event kalender al klaar hebben voor het einde van het vierde kwartaal. Op die manier hebben ze een veel vrijere keuze over de datums. Bovendien kunnen ze zo meteen ook mooie vooruitzichten bieden aan hun personeel, klanten en commerciële relaties. De INKART-business deals met uitgebreid welkomstontbijt of Refuel Legendary BBQ passen perfect in elke planning. Meer ideeën vind je hier.


Zin gekregen in het perfecte karting event voor jouw bedrijf? Praat er dan vandaag nog over met het INKART-event team. Je kan ze bereiken op werkdagen op 03/866.18.19. Een mailtje sturen kan ook: events@inkart.be.  


Alles over INKART vind je op:

www.inkart.be/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties