Locatietip Arnhem: Eventlocatie Venue13 organiseert bezichtigingsdag

Locatietip Arnhem: Eventlocatie Venue13 organiseert bezichtigingsdag

Bij Venue13 in Velp - regio Arnhem - organiseer je uiteenlopende evenementen op een inspirerende plek voor maximaal 500 gasten. Eerder stond deze locatie bekend onder de naam Kastanjelaan13. Ontdek tijdens een bezichtigingsdag op 27 augustus of Venue13 de geschikte locatie is voor jouw volgende event.


Je bent er in ieder geval verzekerd van een positieve vibe, een flexibel team dat met je meedenkt en creatieve mogelijkheden. De afgelopen tijd is het pand, en ook de naam, een rebranding ondergaan. De locatie is nu helemaal klaar om prachtige events in te hosten, van personeelfeesten en kick-offs, tot aan congressen. Er is altijd een reden te bedenken om feest te vieren. Binnen- en buitenmogelijkheden

Het historische pand grenst aan een prachtig natuurgebied. Die combinatie is een gegarandeerd recept voor succes. Zowel binnen als buiten zijn er veel mogelijkheden. Het pand bestaat uit 5 functionele ruimtes en een groot buitenterrein. Hierin staat connectie tussen mens en omgeving centraal. Naast een mooie locatie, is de plek makkelijk bereikbaar. Zo is Venue13 perfect te bereiken met het OV en enkele minuten met de auto verwijderd vanaf de A12. Deze verborgen parel stellen we tentoon tijdens een bezichtigingsdag op 27 augustus aanstaande.


Venue13-1-74.jpgKomt dat zien!

Er zijn talloze redenen denkbaar om een event te organiseren op een bijzondere locatie. Deze intieme plek met speels karakter is op verschillende manieren in te richten. Met schuifdeuren passen we de ruimtes en indeling aan het event aan. Het historische pand beschikt over een oppervlak van 350 m2, waar het buitenterrein maar liefst 2500 m2 groot is. Van een persoonlijke vergadering binnen tot groot teambuildingsevenement buiten is alles mogelijk. Daarnaast beschikt Venue13 over eigen licht- en geluidstechnieken, om het event de gewenste sfeer te laten uitademen. Alles om jou en je gasten volledig te ontzorgen. 


Venue13-1-24.jpgVraag bezichtiging aan

Benieuwd wat eventlocatie Venue13 voor jou kan betekenen? Laat Venue13 weten of je langskomt tijdens de bezichtigingsdag op 27 augustus. Stuur een mail naar event@venue13.nl of bel 0619995463.

venue13.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Advertenties