De mondmaskers vallen af - haal een frisse neus in Oostende

De mondmaskers vallen af - haal een frisse neus in Oostende

Een frisse neus halen met je collega's, dat doe je uiteraard in Oostende. Het wegvallen van de coronaregels is het ideale moment om het ruime aanbod aan hotels, unieke locaties en teambuilding activiteiten in Oostende te (her)ontdekken.


Laat je inspireren door het aanbod op de nieuwe website van Meet in Oostende.



Hotels

Langs de ganse kust vind je nergens meer (kwaliteits)hotels dan in Oostende. Of je nu de voorkeur geeft aan een kleinschalig charmehotel dat je kan privatiseren of een klasse 4-sterrenhotel met zicht op zee, in Oostende vindt iedereen een geschikte plek om te overnachten. Bovendien zijn veel hotels uitgerust met tal van faciliteiten om te vergaderen. Ideaal dus om een meeting in te plannen met alle collega's voor je aan je teambuilding begint.



Unieke locaties

Wie op zoek is naar een originele locatie voor zijn volgende bedrijfsevenement, zal in Oostende zeker een geschikte plek vinden. Om maar enkele ideetjes te geven: je kan vergaderen in een historisch Fort met zicht op de duinen, je kan een congres organiseren in een voormalig postgebouw (de oude postloketjes zijn een fantastische manier om je collega's of gasten te ontvangen), je kan een diner organiseren met zicht op de paardenrenbaan of de skyline van Oostende, je kan zelfs een event organiseren op het podium van het Kursaal. The sky is the limit!



Teambuilding activiteiten

De zee en het strand staan garant voor vakantiegevoel. Een teambuilding op zee of op het strand is dan ook altijd een geslaagde keuze. Zo kan je gaan zeilen, met speedboats naar het windmolenpark op zee varen, ...


Oostende biedt voor ieder wat wils. Een zoektocht in teams op golfkarretjes, een ontsnapping uit het Fort Napoleon, met het ganse team samenwerken om een raceautorace-auto in elkaar te steken, ... het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden. Neem zeker eens een kijkje op onderstaande website voor meer inspiratie.


Ook als je zelf met een idee zit die je wil laten uitwerken, kan je bij Meet in Oostende terecht. Hun partner eventbureaus gaan met veel plezier aan de slag om een voorstel op maat uit te werken!

www.meetinoostende.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties