JESCO loodst iedereen veilig door de donkere wintermaanden

JESCO loodst iedereen veilig door de donkere wintermaanden

Elke dag een beetje minder licht. Samen met natte en gladde wegen maakt het van veilig autorijden een niet te onderschatten uitdaging. Doe een slipcursus cadeau als relatiegeschenk of maak er een unieke teambuilding van.


1 op 5 ongevallen zijn in deze periode zelfs te wijten aan bestuurders die de controle over het stuur verliezen (bron VIAS). Met een juiste inschatting van het verkeer en een goede wagenbeheersing, kun je voorkomen dat verplaatsingen met de wagen een te zware en gevaarlijke opdracht worden. Net daarom ook zet JESCO nu 100% in op cursussen slip- en remcontrole voor individuele deelnemers, en stages autoveiligheid voor bedrijven. Deze laatsten zijn trouwens ook perfecte team events en ze komen dankzij de KMO portefeuille in aanmerking voor 20 tot 30% subsidie.


Deze tijd van het jaar is de zichtbaarheid vaak beperkt, en de weersomstandigheden kunnen de benodigde remafstand aanzienlijk langer maken. Daarom schenken JESCO-instructeurs tijdens de diverse opleidingen nu nog meer aandacht aan defensief autorijden, en wordt er extra geoefend op correct remmen en gecontroleerd ontwijken. Dankzij een trainingsvloot van bijzonder recente voertuigen, kunnen cursisten ervaring opdoen met de meest actuele autoveiligheidstechnieken. Dit alles maakt dat veilig leren autorijden bij JESCO niet alleen een verstandige investering is, het kan ook een waardevol cadeau zijn voor jouw klanten of medewerkers.


Jouw persoonlijke slip- en remcontrole cursus reserveren of er één cadeau geven kan via deze link. Een offerte op maat voor een stage autoveiligheid voor jouw medewerkers vraag je hier. Er zijn trouwens ook speciale opleidingen om veilig en bewust te leren rijden met bestelwagens.

www.jesco.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties