Welkom terug!

Welkom terug!

Anderhalf jaar hebben we onze dansbenen moeten opbergen in de kast. Tot de overheid het licht op groen zette en een Go gaf om vanaf 13 augustus op een veilige manier terug outdoor evenementen te laten doorgaan. Antwerp Pride moest dit jaar nog zonder de gekende parade doorgaan, maar desondanks werd er gefeest in alle kleuren van de regenboog!


JADA events zette zijn schouders mee onder de organisatie en bezorgde meer dan 15.000 bezoekers een geslaagd Pride Weekend in Antwerpen. Twee dagen werd er gefeest op het Steenplein en op het Operaplein. Deze laatste locatie werd ingericht als Pride Village met een rollerdisco, educatieve en entertainment-standjes en vooral veel feestvreugde!


Alles werd op een veilige manier georganiseerd door gebruik te maken van het Covid Safe Ticket als controle. Eens binnen konden de mondmaskers af, werden de afstandsregels aan de kant geschoven en werd er gedanst, gefeest, gelachen en verbroederd als nooit tevoren.


JADA events is dan ook verheugd dat de Event Confederation samen met de ministers een werkbaar akkoord hebben bereikt. Alle events kunnen vanaf 1 september weer plaatsvinden op een gecontroleerde en veilige manier, zowel indoor als outdoor. Na 18 maanden lockdown werd het tijd om weer volwaardig aan de slag te kunnen, en vooral jou en je gasten terug te verwelkomen op al die geweldige evenementen die Jan en Danny en het JADA events team graag samen met jou realiseren.

jada-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties