Online veiling complete inventaris Servé Rental & Events

Online veiling complete inventaris Servé Rental & Events

Het Hilversumse verhuurbedrijf Servé is al vele jaren een begrip. Door het faillissement van de dochteronderneming Servé Rental & Events is het besluit genomen de roerende goederen van het bedrijf te verkopen.


Het bedrijf werd meer dan een kwart eeuw geleden opgericht en groeide uit tot een van de grootste bedrijven in Nederland als het gaat om de verhuur van meubilair, serviesgoed en aankleding van grote evenementen.


Alle roerende goederen en de intellectuele eigendomsrechten van Servé worden via het online platform van Troostwijk Auctions geveild.

 

In de online veiling van de inventaris kan geboden worden op o.a.: Rational combisteamers, warmhoudkasten, koelvitrines, koelkasten, vriezers, frituur units, koffiemachines, restaurant-, catering- en eventmeubilair, servies, glaswerk, bestek, ...


Meer informatie over de online veiling van de inventaris


Inventaris Servé.png

 


Online tender bestek sorteer-, reinigings- en verpakkingsmachines

In een aparte online tender sale van bestek sorteer-, reinigings- en verpakkingsmachines kan geboden worden op recente machines van o.a. de merken Brimato (jaar 2018), Walther Trowal, Flex transportbanden (2019). Het is ook mogelijk om te bieden op de combinatie van de complete bestek reiniging/sorteer/verpakkingslijn.

 

In de online tender sale van de intellectuele eigendomsrechten kun je bieden op o.a.: serve.nl, alsmede serve cookie bot en hosting, party-rent.nl, party-rental.nl, party-verhuur.nl, partysupplies.nl, partyverhuurbedrijf.nl, serveverhuurservice.nl, serviesverhuur.nl, party-benodigdheden.nl, het vaste telefoonnummer, Servé als merk en Servé Verhuurservice als beeldmerk, social accounts: Instagram, facebook en LinkedIn.

 

De online veiling en de online tender sales sluiten op maandag 7 april 2021 om 10:00 uur.


Meer informatie over de tender sale van de bestek reiniging/sorteer/verpakkingslijn

Meer informatie over de tender sale van de IE rechten

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties