INKART is er klaar voor

INKART is er klaar voor

De verplichte sluiting door corona houdt, voorlopig althans, de karts bij INKART nog even in de box. Dat was echter geen reden voor het INKART-team om stil te zitten.


De voorbije maanden werd er hard gewerkt langs de A12, om het indoor karting circuit nog beter te maken. Ook de bovenverdieping, waar zich het gezellige Refuel Food & Drinks bevindt, onderging een upgrade, en het vers geboende parket wacht stralend op de langverwachte heropening. Het geeft aan hoe gedreven het team is, om straks wanneer het weer mag, bedrijven te ontvangen voor exclusieve business events en teambuildings.

Straks, het gaat er sneller zijn dan we denken. Bij INKART krijgen ze nu al vragen van bedrijven over Karting Grand Prix, Trophy’s en Endurance races voor teams. Dat hoeft niet eens te verwonderen. Na al dat telewerken en virtueel vergaderen, willen medewerkers eindelijk weer eens ‘echt’ iets met elkaar gaan doen. Mensen de kans geven om zich samen uit te leven achter het stuur van een kart, het is een ideale manier om opnieuw verbondenheid te creëren. 


Sinds kort vangt INKART weer positieve signalen op vanuit de bedrijfswereld. Alles wijst erop dat het dit najaar uitzonderlijk druk zou kunnen worden op het karting circuit. Plan je rond die tijd al een bedrijfsevent om je klanten te bedanken voor de samenwerking tijdens de lockdown? Denk je eraan om in de herfst je medewerkers in de bloemetjes te zetten voor alle extra inspanningen die ze deden tijdens de coronacrisis? Neem dan vandaag al contact op met INKART, en maak die ideeën concreet. Doe het nu, nu je er nog even de tijd voor hebt. 


Je kunt INKART bereiken op 03/8661819 of vraag meteen een offerte via deze link.


Meer informatie vind je op:

www.inkart.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

BESA heeft een nieuwe voorzitter

BESA heeft een nieuwe voorzitter

Advertenties