Eventsector zkt. sterke leider

Eventsector zkt. sterke leider

#Soundofsilence vraagt al enkele maanden een duidelijk signaal voor een concrete heropstart van de eventsector. "We smeken haast om een dappere man of vrouw die klare taal spreekt en ons door deze crisis loodst. Want al zeven maanden lang zitten bepaalde sectoren en de bevolking zonder perspectief. Wie geeft het startschot? Wie staat er op?"

 

Perspectief: een levenslijn voor de evenementensector en een hoopvol signaal voor de man of vrouw in de straat. De eventmarkt heeft zich een beetje geopend, maar de financiële en persoonlijke verliezen zijn haast niet meer te overzien. Om dit op te vangen lanceerde #Soundofsilence een vijfpuntenplan. Daarmee is perspectief bieden niet eens zo moeilijk. En kan dat bovendien coronaproof. Wat ontbreekt? Een politicus die dit in goede banen leidt.

 


Wat wil #Soundofsilence bereiken

"We willen een toekomst met verantwoorde, veilige evenementen in de hoofdrol. Van traditionele over hybride tot digitale events. In vijf stappen bereiden we ons voor op het startschot."

 

  • Eenheid van commando: een uniform en krachtig kader voor evenementen, van A tot Z, van Alken tot Zuienkerke.
  • Verlenging van de bankendeal: een stevige basis om aan events te werken, door een verlenging van de bankendeal tot 6 maanden na de grote heropstart.
  • Verlenging overbruggingsrecht en technische werkloosheid: steun om onze medewerkers in dienst te kunnen houden, en te blijven vergoeden.
  • Relanceplan voor de sector: een plan om verdere plannen te maken, in de vorm van memorabele en ontspannende events.
  • Een Vlaamse Eventmeester: een spreekwoordelijke dirigent die alle actoren binnen de eventsector op hetzelfde tempo krijgt, zodat we recht vooruit gaan, in daadkrachtige tred.


sES-wgRE.jpeg


 

Hoe willen ze dat bereiken

"We blijven onze politici aansporen om hun job uit te oefenen. We blijven hen wijzen op de belangrijke rol die ze kunnen vervullen om deze waardevolle Belgische sector opnieuw uit het slop te halen. Met een ludiek ogende Facebookcampagne zetten we dit extra kracht bij. Schrik dus niet wanneer we Egbert Lachaert, Jan Jambon, Conner Rousseau of Georges-Louis Bouchez plots uitnodigen voor een feestje. Het is vijf na twaalf en dringend tijd voor actie. Wie doet mee?"


bNiViYyA.jpeg
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

EventSummit organiseert congres over gamification in eventsector

EventSummit organiseert congres over gamification in eventsector

Eventbureau Boxs van Erik Goossens failliet verklaard: "Het deed pijn"

Eventbureau Boxs van Erik Goossens failliet verklaard: "Het deed pijn"

Advertenties