Beveel ons aan en verdien een gratis advertentiecampagne

Beveel ons aan en verdien een gratis advertentiecampagne

Ken jij eventbedrijven of eventlocaties die nog niet op eventplanner.be staan? Beveel ons aan en verdien 'coins' waarmee jij campagne kunt voeren op onze site.

 

Met ons referral programma belonen we jou voor de relaties die jij doorstuurt! Maakt het door jou aangebrachte eventbedrijf een bedrijfspagina aan (dat mag zelfs een gratis pagina zijn), dan krijg je onmiddellijk 15 coins. Kiest jouw relatie voor een premium vermelding, dan loopt het aantal coins snel op, want jij krijgt 50% op de eerste 3 betaalde facturen in coins uitgekeerd. Elke coin is 1 euro waard en die kun jij inzetten voor jouw advertentiecampagnes op eventplanner.be. De details van ons referral programma schreven we duidelijk uit.We belonen ook de relaties die je doorverwijst

Wij bieden jouw relatie een gratis premium bedrijfspagina aan voor drie maanden. Perfect om de bekendheid van het eventbedrijf of -locatie van je relatie te vergroten, potentiële klanten te overtuigen en onze bezoekers te inspireren. 

 


Praktisch

In je account vind je nu een speciale referral pagina. Log in en deel de verwijzingslink. Het saldo van je verwijzingscoins kun je in je account opvolgen. Lees zeker ook de voorwaarden van het referral programma na. 


Ga meteen naar de referral programma info

 

Waar wacht je nog op? Laat je relaties kennismaken met het slimste marketing platform voor eventbedrijven en -locaties in België en Nederland.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

ECC Leiden
Voor sfeervolle borrels en summer events
ECC Leiden|
06 June 2023

Summer event op de planning? Kies dan voor The Terrace of The Greenhouse van ECC Leiden! Dé ideale plek voor een heerlijk verkoelend drankje en gezelligheid met collega’s na een lange vergadering. Maar ook voor een borrel of klein evenement met een zomers tintje.


Op ons terras hebben we een stukje Ibiza naar Leiden gehaald, inclusief een unieke containerbar, comfortabele ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

TTPE gaat 'full force' & groen

TTPE gaat 'full force' & groen

Bruisend evenementenseizoen voor Easyfairs

Bruisend evenementenseizoen voor Easyfairs

InviteDesk en Halito! bundelen krachten

InviteDesk en Halito! bundelen krachten

Advertenties