#Soundofsilence doet vandaag het licht uit

#Soundofsilence doet vandaag het licht uit

"Stress, spanning, druk, negativiteit. Allemaal symptomen van een fysieke black-out. Symptomen die #Soundofsilence net wil vermijden met een positieve, duidelijke boodschap. Maar onze signalen worden niet gehoord en daarom zetten we het krachtigste instrument in dat we kennen. Stilte."


Maandag 7 september 2020 zullen de sociale mediakanalen van #Soundofsilence erg stil zijn. En dat mag je letterlijk nemen. "We gaan voor een regelrechte black-out. Net zoals het licht dat niet meer schijnt op het podium of de muisstille zalen zonder stemmen en muziek. Net zoals de sociale cohesie die ons langzaam maar zeker allemaal ontglipt", vertellen de initiatiefnemers.


"Waarom we het pad van positieve communicatie even verlaten? Omdat onze kreten en onze acties niet gehoord worden. Omdat onze protocollen en veiligheidsmaatregelen niet geloofd worden. Omdat onze sector en de maatschappij genegeerd worden. En dat kan niet langer. The time is now."


"Als onze voorbije acties ons iets leerden, dan is het wel dat #Soundofsilence ongelofelijk veel steun geniet in alle lagen van de bevolking. We hebben allemaal nood aan afleiding, aan ontspanning, aan zingeving. En we kunnen dat, op een veilige en verantwoorde manier. Laat ons dit dan ook doen. Laat ons mensen helpen. Laat ons het licht snel weer aanzetten."


Officieel start de actie maandag om 7u, maar nu al zie je de eerste profielfoto's en posts op social media op zwart gaan. Een warme oproep om dit beeld maandag massaal te delen, zowel in België als Nederland!


Omslagfoto.jpg


De handleiding voor de actie vind je hier: SOS-handleiding-blackout.pdf

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Krapte in de event industrie? Tijd om te stoppen met ad-hoc events

Krapte in de event industrie? Tijd om te stoppen met ad-hoc events

Verborgen parel gaat verder als Venue13

Verborgen parel gaat verder als Venue13

Foodtrucks steeds populairder, aantal meer dan verdubbeld in 5 jaar

Foodtrucks steeds populairder, aantal meer dan verdubbeld in 5 jaar

Advertenties