#Soundofsilence doet vandaag het licht uit

#Soundofsilence doet vandaag het licht uit

"Stress, spanning, druk, negativiteit. Allemaal symptomen van een fysieke black-out. Symptomen die #Soundofsilence net wil vermijden met een positieve, duidelijke boodschap. Maar onze signalen worden niet gehoord en daarom zetten we het krachtigste instrument in dat we kennen. Stilte."


Maandag 7 september 2020 zullen de sociale mediakanalen van #Soundofsilence erg stil zijn. En dat mag je letterlijk nemen. "We gaan voor een regelrechte black-out. Net zoals het licht dat niet meer schijnt op het podium of de muisstille zalen zonder stemmen en muziek. Net zoals de sociale cohesie die ons langzaam maar zeker allemaal ontglipt", vertellen de initiatiefnemers.


"Waarom we het pad van positieve communicatie even verlaten? Omdat onze kreten en onze acties niet gehoord worden. Omdat onze protocollen en veiligheidsmaatregelen niet geloofd worden. Omdat onze sector en de maatschappij genegeerd worden. En dat kan niet langer. The time is now."


"Als onze voorbije acties ons iets leerden, dan is het wel dat #Soundofsilence ongelofelijk veel steun geniet in alle lagen van de bevolking. We hebben allemaal nood aan afleiding, aan ontspanning, aan zingeving. En we kunnen dat, op een veilige en verantwoorde manier. Laat ons dit dan ook doen. Laat ons mensen helpen. Laat ons het licht snel weer aanzetten."


Officieel start de actie maandag om 7u, maar nu al zie je de eerste profielfoto's en posts op social media op zwart gaan. Een warme oproep om dit beeld maandag massaal te delen, zowel in België als Nederland!


Omslagfoto.jpg


De handleiding voor de actie vind je hier: SOS-handleiding-blackout.pdf

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Ibis Styles Zeebrugge
Boek uw veilig vergadermoment of seminarie bij ibis Styles Zeebrugge!
Ibis Styles Zeebrugge|
12 April 2021

Ibis Styles Zeebrugge biedt bedrijven een veilig alternatief waar vergaderingen en seminaries kunnen plaatsvinden in bedrijfsbubbels tot 35 personen. Omdat wij ons strikt aan de richtlijnen houden hebben wij de ruimtes aangepast en de hygiënische maatregelen bijgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan alcoholgel dispensers, gemarkeerde looproutes, voldoende schoonmaak momenten in de openbare ruimtes en voldoende afstand. Kortom, bij ons zit iedereen veilig! 😷

 

De ruime en moderne vergaderzalen ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Advertenties