Manifesto eventplanner.be /.nl

Manifesto eventplanner.be /.nl

De afgelopen maanden waren een rollercoaster en heel snel zal er geen verandering komen. De hele eventsector bloed en ook wij worden niet gespaard. Toch blijven wij dromen van een mooie toekomst voor evenementen.


Iedereen voelt het gemis van live contacten: evenementen, festivals, trouwfeesten, concerten, cultuur, ... Daarom zijn we er ook van overtuigd dat evenementen, in welke vorm dan ook, een plaats verdienen in de wereld van morgen. Het is met die overtuiging dat we bij eventplanner.be blijven investeren in onze community. We zijn dan ook ontzettend dankbaar voor de steun die we daarbij krijgen van onze trouwe adverteerders, partners, leden en lezers.Manifesto

In deze uitdagende periode heb ik de tijd genomen om samen met het eventplanner.be team een manifesto te schrijven. Een zelfreflectie die glashelder omschrijft waarvoor we staan, wat onze community van ons mag verwachten. Maar ook waar we geen compromissen (meer) in sluiten. Sommigen zullen zich herkennen in onze passie, voor anderen zal ons verhaal misschien niet resoneren. Dat is ok.


Niet veel bedrijven durven deze oefening aan, laat staan hun manifesto delen. Door in de voetsporen te stappen van bedrijven als Zappos, Mindvalley, ... die het ook gedurfd hebben zich kwetsbaar op te stellen, geloven wij dat het publiceren van ons manifesto zal helpen ons te omringen met de juiste mensen om samen met onze community deze crisis te overwinnen, kansen te creëren en te groeien. En wie weet inspireert het ook jouw om stil te staan bij waarvoor je als bedrijf wilt staan.


Lees ons manifesto hier


Kevin Van der Straeten

Founder eventplanner.be /.nl

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

JADA events laat je culinair genieten van Gent tot Antwerpen

JADA events laat je culinair genieten van Gent tot Antwerpen

5 toptips die jouw virtueel event er met kop en schouders doen uitsteken

5 toptips die jouw virtueel event er met kop en schouders doen uitsteken

Advertenties