Lancering #OneCommunity Virtual Event Platform

Lancering #OneCommunity Virtual Event Platform

Conference Compass lanceert één van de krachtigste platformen voor virtuele, hybride en fysieke evenementen! Je kunt nu moeiteloos je zakelijke en wetenschappelijke evenementen omzetten in onvergetelijke virtuele ervaringen met je eigen inclusieve, intuïtieve en volledig personaliseerbare #OneCommunity Virtual Event Platform.


"Toen de pandemie zijn intrede deed, hadden veel van onze klanten geen andere keuze dan hun evenementen te annuleren of uit te stellen. Wij hebben toen besloten om ons development team te versterken en al onze energie te richten op het uitbreiden van onze diensten om virtuele en hybride evenementen volledig te ondersteunen. Met dit platform kunnen onze klanten 365 dagen per jaar hun community laten groeien en de onderlinge betrokkenheid van hun deelnemers versterken", vertelt Jelmer van Ast, oprichter en CEO van Conference Compass.


"Ons #OneCommunity Virtual Event Platform biedt naast een eigen livestream en recording service meerdere geïntegreerde interactieve functies zoals chatting, polling en Q&A om zo maximale betrokkenheid van het publiek te stimuleren." Het platform ondersteunt live en pre-recorded moderated sessions , ronde tafel gesprekken, poster presentaties en natuurlijk 1-op-1 privégesprekken.


Het #OneCommunity Virtual Event Platform biedt een aantal voordelen:

  • Het is cloud-based: rechtstreeks vanuit de browser, zonder dat er software hoeft te worden geïnstalleerd.
  • Het is volledig geïntegreerd met het event app platform van Conference Compass en bovendien eenvoudig te gebruiken. Het biedt een volledige gebruikerservaring voor deelnemers, sprekers, sponsors en organisatoren.
  • Het biedt toegang voor deelnemers op elk apparaat, van een full-screen webapplicatie op je laptop of desktop tot een mobiele app voor smartphones en tablets.


"Een slimme keuze die je tijd bespaart en de impact vergroot", Natali Popova, Marketing Manager.


Verenig je online en fysieke publiek rondom een interactief programma, verhoog de interactie tussen sprekers, deelnemers en sponsoren en verzamel bruikbare real-time gegevens om jouw evenementen te kunnen blijven verbeteren. "Ons platform biedt laagdrempelige netwerkopties en veel toegevoegde waarde voor alle betrokkenen voor, tijdens en na jouw evenementen. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde demo!"

www.conference-compass.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

EventSummit organiseert congres over gamification in eventsector

EventSummit organiseert congres over gamification in eventsector

Eventbureau Boxs van Erik Goossens failliet verklaard: "Het deed pijn"

Eventbureau Boxs van Erik Goossens failliet verklaard: "Het deed pijn"

Advertenties