Inkart Training Club

Inkart Training Club

Inkart tilt haar Training Club een niveau hoger. Kwaliteit op en naast de baan is het handelsmerk van het kart center. Of je nu komt karten of er een bedrijfsevement organiseert.


Al 22 jaar kunnen ook kids & juniors zich uitleven. Jonge pilootjes die het beste van zichzelf geven en proberen de nieuwe Michael Schumacher of Max Verstappen te worden. Karten is een kunst en zoals iedereen weet, goede oefening baart kunst. "Met dat in gedachte organiseren we al 20 jaar het ITC, Inkart Training Center, alsook stages in de vakantieperiodes. De groei die jonge piloten doormaken tijdens deze lessen is fantastisch en ook enkel mogelijk dankzij de intensieve begeleiding die ze hier krijgen. Dat is het verschil met de vrije kartsessies, bij het ITC worden ze écht opgeleid tot een betere piloot."


Nu is het tijd om het ITC naar een nog hoger niveau te tillen, hét hoogste niveau qua kartlessen in België. "Dat is onze missie. Daarom komen we vanaf september met een vernieuwde, nog professionelere en structurelere aanpak. Het nieuwe elan 'racet' voortaan als Inkart Training Club over het circuit." 2 intensieve trainingssessies per maand, verschillende opleidingniveau's, gepersonaliseerde racesuits, persoonlijke opvolging en een garantie op betere resultaten. Dat is wat het ITC zal bieden. "We gaan voor topkwaliteit, voor doorgroeimogelijkheden en voor wederzijds vertrouwen."Ook voor bedrijven

Ook met je bedrijf kun je bij Inkart terecht voor een initiatie, training, teambuilding of bedrijfsevenement.

www.inkart.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

BESA heeft een nieuwe voorzitter

BESA heeft een nieuwe voorzitter

Advertenties