Coronavirus overleeft niet lang op FestivalChair

Coronavirus overleeft niet lang op FestivalChair

Net als veel andere bedrijven in de eventsector is ook FestivalChairs hard getroffen in deze moeilijke Corona-tijd. Toch kijken ze optimistisch en geïnspireerd vooruit.


"We kijken optimistisch en geïnspireerd vooruit", vertelt Tim Várdy. "Zo is bijvoorbeeld gebleken uit wetenschappelijke onderzoeken van de New England Journal of Medicine en The Lancet Microbe dat het coronavirus veel korter overleeft op karton dan op plastic en metaal. Voor een veilig evenement komt onze stoere kruk van karton dan prima van pas."


Mocht je dus al weer aan de slag zijn met het maken van plannen voor een volgende evenement, dan kunnen FestivalChairs een veilig, praktische (de anderhalve meter is uiteraard geen probleem) maar ook originele en opvallende oplossing zijn. Bovendien kunnen je gasten hun krukje na het evenement gewoon mee naar huis nemen.


Meer info:

www.festivalchairs.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures