Versterk het immuunsysteem van je werknemers

Versterk het immuunsysteem van je werknemers

"Door de Covid-19 maatregelen, zijn onze centra (zoals alle anderen) nog steeds gesloten. Bij Thermae.com kijken we al vooruit naar het post-corona tijdperk."


Het is duidelijk dat het coronavirus zich op verschillende manieren toont bij verschillende type personen. Dit is bij andere ziektes ook zo, denk aan een stevige verkoudheid, de griep,… Als werkgever heb je er alle baat bij dat je werknemers gezond zijn en vooral blijven. Een bezoekje aan de thermen kan hierbij helpen. Hieronder ontdek je de voordelen van een saunabezoek. Wanneer je bij een volgende gelegenheid jouw werknemers in de watten wil leggen, denk dan zeker eens aan een wellnessbon van Thermae.com


Wist je dat je door regelmatig naar de sauna te gaan, je immuunsysteem een boost geeft? "Door het wisselen van warm en koud, train je je lichaam als het ware. De productie van witte bloedcellen gaat omhoog. Ook je luchtwegen genieten van een betere doorbloeding waardoor de longfunctie verhoogt en je tot maar liefst 30% minder snel een verkoudheid krijgt dan wie niet naar de sauna gaat. Zowel in Thermae Boetfort als in Thermae Grimbergen zijn het naakt- en badpakgedeelte gescheiden. Zo is er voor iedereen wat wils."


Thermae tip voor het boosten van je immuunsysteem


In Thermae Boetfort en Thermae Grimbergen kan je een zoutkamer terugvinden. In een zoutkamer heerst er een uniek, geneeskrachtig microklimaat. De muren, het plafond en de vloeren zijn bekleed met minerale zoutstenen en zoutkorrels uit de Himalaya waarbij verschillende zoutsoorten worden gecombineerd. "Bovendien wordt er tijdens je sessie in de zoutkamer ook medicinaal zout verneveld. Deze medicijnvrije en 100% natuurlijke behandelwijze verlicht de symptomen van luchtweg- en huidaandoeningen en versterkt het natuurlijk immuunsysteem."


"De zoutkamer wordt ook opgewarmd dankzij Far Infrared therapie, een vorm van infrarood die niet zichtbaar is voor het blote oog, maar wel de voordelen biedt van gewone infraroodstralen. Deze therapie gaat je lichaamstemperatuur zachtjes doen stijgen waardoor de doorbloeding van je lichaam gestimuleerd wordt, je spierspanning daalt en je huidelasticiteit verbetert."


Van maandag tot en met vrijdag kan je in Thermae Boetfort om 16u30u deze zoutsessie volgen. Je zit met maximum 16 personen tegelijkertijd in de zoutkamer. In deze kamer moet je je badjas aanhouden, dus ook voor de saunaganger die liever naar het badpakgedeelte gaat is deze sessie zeer toegankelijk! 


Investeren in de gezondheid van je werknemers is nu belangrijker dan ooit en van zodra de overheid het toelaat, werkt Thermae.com hier graag aan mee. Op de website van Thermae kun je alvast talrijke ideeën opdoen:

www.thermae.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Save the date: Familiarity Day in Antwerpen op 15 november

Save the date: Familiarity Day in Antwerpen op 15 november

3x feature-release: eventplanning op een hoger niveau

3x feature-release: eventplanning op een hoger niveau

Boek je meeting of teambuilding in Oostende en Meet in Oostende trakteert op garnaalkroketten!

Boek je meeting of teambuilding in Oostende en Meet in Oostende trakteert op garnaalkroketten!

Advertenties