JADA events ontvangt je weer met open armen

JADA events ontvangt je weer met open armen

Zit jij ook te popelen om iedereen weer terug te zien? De vrienden, de collega's, je familie, je klanten? Of heb je afgelopen weken hard moeten doorwerken met je team en verdienen ze een serieuze schouderklop?


Wat je situatie ook mag zijn - het zit in ons allen om te socializen; om onze ervaringen te delen en om elkaar te zien en samen onze toekomst te plannen. Dit gebeurt vaak tijdens evenementen, een kickoff, een personeelsfeest, een klanten-event, een familiedag of zelfs een sinterklaasfeest. Want medewerkers en collega's bij elkaar brengen en laten zien dat je ze waardeert is al 13 jaar de expertise van JADA Events, onder het motto 'We Event Your Story'.

 

"Ook na deze quarantaine staan we er klaar voor en zorgen we ervoor dat jouw geplande evenement hygiënisch correct verloopt, dat de juiste boodschap wordt overgebracht, maar vooral dat er een samenhorigheidsgevoel ontstaat zodat iedereen weer zin heeft om samen vooruit te gaan" vertellen zaakvoerders Jan de Wieuw en Danny Kayser.


"Aarzel dan ook geen moment en contacteer ons nog vandaag voor een creatief voorstel op maat zodat je je collega's, vrienden en familie snel terug kan zien in de beste omstandigheden, die nog lang in ons positieve geheugen zullen blijven nazinderen. Ja Da wordt een Welcome Back om naar uit te kijken!"

www.jada-events.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures