Peter van Grunewald.bar kijkt tijdens deze coronatijden creatief naar de toekomst

Peter van Grunewald.bar kijkt tijdens deze coronatijden creatief naar de toekomst

In deze moeilijke periode maakt Grunewald.bar er het beste van. In dit bericht vertelt zaakvoerder Peter waar hij allemaal mee bezig is en hoe hij zich voorbereidt op de post-coronatijden.


Peter: "ik ben er heilig van overtuigd dat de eventsector gedreven wordt door zoveel sterke personen en dat we daarom erg veerkrachtig zijn. 'Plooien' staat om die reden niet in onze woordenboek."


Waarschijnlijk kunnen heel wat eventbedrijven van de tijd gebruik maken om te brainstormen en nieuwe concepten uit te werken voor de toekomst, denkt Peter. "Zelf zet ik mijn nieuwe mobiele Citroen HY bar volledig op punt voor (hopelijk) het komende seizoen aan events. Misschien valt eind april alles wat terug in zijn plooi en kunnen we terug denken aan events en feestjes op kantoor en bij bedrijven. Mei en juni zijn normaal onze belangrijkste maanden. Als het mogelijk is, zullen wij klaarstaan om deze lastige periode dan door te spoelen met een verrukkelijk drankje."



Nieuw assortiment alcoholvrije mocktails, nieuwe dienstverlening

Peter maakt zich op om de komende tijd flink te experimenteren met nieuwe smaken en samenstellingen. "Ik ga de tijd gebruiken om ons assortiment alcoholvrije mocktails te vernieuwen en te vervolledigen met andere alcoholvrije dranken. Ik maak ook een volledig nieuwe lentekaart met cocktails op."


Peter voorziet vanaf dit jaar ook een nieuwe service: de barcatering kan je outsourcen aan Grunewald.bar. Met al die opgebouwde ervaring slaap je op je twee oren als je je bar aan Peter en zijn team overlaat.



De toekomst?

Peter heeft geen glazen bol, maar kijkt met een positieve instelling naar de toekomst. Hij hoopt nog iets te maken van deze lente. "Mocht je je plannen over een lente- of zomerdrink willen aftoetsen, contacteer me gerust. Je kunt ook al een datum reserveren, uiteraard onder voorbehoud. Hopelijk kunnen we deze mindere periode vlug achter ons laten!"


Als afsluiter geeft Peter nog mee: "ik wil de hele sector een hart onder de riem steken. Via deze weg wil ik iedereen veel sterkte wensen, zowel op familiaal vlak, als op zakelijk gebied. Cheers!"

grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties