Novid overgenomen door The Rental Group

Novid overgenomen door The Rental Group

Voor Novid begint een nieuw, spannend hoofdstuk. De verhuurder uit Waarloos is overgenomen door The Rental Group BV (TRG) waar ook AllRent en Easy2Rent deel van uitmaken.


"Waarom?" zal je je misschien afvragen? "Op zakelijk vlak hebben we als bedrijfsleiders de verantwoordelijkheid om beslissingen te nemen die in het belang zijn van een gezond lange termijn plan voor het bedrijf. In deze snel evoluerende tijd, voornamelijk dan op technologisch vlak, is deze overname een logisch gevolg voor Novid. We zijn er rotsvast van overtuigd dat met deze synergie 1+1 véél meer is dan 2", vertellen oprichters Wouter Van Beirendonck en Vicky Waldukat. Beiden verlaten het bedrijf. "Novid zal voor ons altijd een intense herinnering zijn, een zeer inspirerende fase in ons leven. Een tijd ook waar we heel wat jaren nauw hebben samengewerkt met bijzondere klanten en leveranciers. Een dikke merci daarvoor!"


"Ook TRG draagt de klant op handen en biedt een flexibele en persoonlijke service met een 100% tevredenheidsgarantie. Bovendien matcht het assortiment van beide ondernemingen uitstekend. Novid beschikt over een mooi assortiment indoor en outdoor LED. En dat is nu net waar de klanten van TRG op zitten te wachten. TRG beschikt op haar beurt over een groot gamma schermen en IT wat voor Novid een welkome aanvulling betekent. En met de overname van Novid geeft TRG een sterke impuls aan haar groeistrategie", vertelt Jan van Dijk, CEO van The Rental Group.Wat brengt de toekomst?

De verschillende merknamen blijven gewoon bestaan. "Er zijn geen plannen om de naam Novid aan te passen. Klanten willen kunnen kiezen, we bieden hen vanaf nu nog meer mogelijkheden bij TRG."

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Advertenties