Eventmateriaal aankopen? Hier kan je terecht voor een koopje

Eventmateriaal aankopen? Hier kan je terecht voor een koopje

Bij het organiseren van een evenement heb je heel wat materialen nodig. Als organisator kun je jezelf de vraag stellen of het interessanter is om eventmateriaal te huren of te kopen.

 

Misschien is materiaal aankopen op een veiling wel dé ideale oplossing voor jou. Via een online veiling kan je namelijk eventmateriaal aan een mooie prijs kopen en het aanbod is heel divers. De goederen in de veiling zijn overstocks, degelijk tweedehandsmateriaal of een verkoop wegens stopzetting. Dé uitgelezen kans om een mooie deal te slaan!

 

Op het veilingplatform van Vavato kun je terecht voor eventmateriaal van a tot z. Naast partytenten, tafels & stoelen, ... kun je er ook terecht om bijvoorbeeld een unieke oldtimer op de kop te tikken die jouw klanten een unieke ervaring biedt. En vergeet de kinderanimatie niet, waarbij een springkasteel ook hun dag onvergetelijk kan maken. 

 

Eerder nood aan logistieke materialen? Ook foodtrucks, camionettes en zelfs koelwagens kunnen snel en makkelijk aangekocht worden via een online veiling. 

 

Ben je nieuwsgierig naar wat een online veiling jou te bieden heeft? Bekijk het volledige aanbod op www.vavato.com 


Of neem een kijkje naar de lopende veilingen:

 

Houd ook zeker onderstaande aankomende veiling in de gaten. Wegens stopzetting van AGAP Rental wordt de volledige stock online geveild vanaf 4/02 tot 18/02

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

Eventsector is verbijsterd en rekende op meer, veel meer

Eventsector is verbijsterd en rekende op meer, veel meer

Tijdens het komende EK een leuke actie?

Tijdens het komende EK een leuke actie?

Advertenties