Creëer je eigen festivalterrein in Toverland

Creëer je eigen festivalterrein in Toverland

Stel je voor: je betreedt een magisch attractiepark via een exclusieve eigen entree en ziet daar een geweldig groot festivalterrein. De swingende muzikale klanken brengen je in zomerse sferen en een overheerlijke barbecuegeur komt je tegemoet. Als je een lekker drankje in ontvangst neemt zie je ondertussen verderop een spectaculaire achtbaan naar beneden razen. In Toverland is het deze zomer allemaal mogelijk.


Tamara Thijssen, Manager Sales Business & Events bij Attractiepark Toverland, vertelt: "Eén van de belangrijkste trends in de vrijetijdssector is festivalisering; we zijn allemaal steeds weer op zoek naar nieuwe belevenissen. Bij onze reguliere daggasten zien we dit onder andere ook terug in de toenemende populariteit van parkevenementen zoals de Midzomeravonden en Halloween, maar ook bij bedrijfsevenementen zien we een toegenomen vraag naar een unieke setting."Proef de festivalsfeer

In Toverland vinden jaarlijks ruim 150 bedrijfsevenementen plaats, uiteenlopend van 100 tot 10.000 gasten. Een groot deel hiervan wordt gepland tijdens openingstijden van het park, als ook vele reguliere daggasten het Noord-Limburgse attractiepark bezoeken. "We waren op zoek naar een locatie waarbij we overdag grotere groepen voor bedrijfsevents konden ontvangen en tegelijkertijd een ontspannen sfeer konden blijven garanderen. Deze hebben we nu gevonden in de vorm van een prachtig aangeklede stretchtent in onze Tovertuin; de plek waar de geschiedenis van Toverland bijna 20 jaar geleden begon. Het voelt hier direct alsof je een festivalterrein betreedt!"


"De groene omgeving en sfeervolle setting - met de houten achtbaan Troy op de achtergrond - is van zichzelf al betoverend, maar kan verder volledig naar eigen wens worden samengesteld. Zo is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een exclusieve eigen entree tot het park en is er volop gelegenheid tot de inzet van bijvoorbeeld entertainment, muzikanten en foodtrucks", zegt Tamara. Ook zijn er vele mogelijkheden qua branding. Hiermee wordt het niet alleen een festival op maat, maar ook nog eens in de look & feel van uw eigen bedrijf.Juni en september

De nieuwe eventlocatie in de Tovertuin kan dit jaar exclusief geboekt worden in juni en september, biedt plaats aan groepen van 200 tot 500 personen en is zowel overdag als na sluitingstijd geschikt voor een magisch mooie dag of avond. "Zo kan bijvoorbeeld ideaal een familiedag worden georganiseerd. Medewerkers bezoeken het park met hun eigen gezin, maar tijdens een lunch, borrel of afsluitende barbecue in een exclusief eigen gedeelte van het park kunnen ze ook nog eens gezellig hun collega’s op een laagdrempelige manier en in een ontspannen omgeving beter leren kennen."


Kijk voor meer informatie op:

www.toverland.com/zakelijk/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe minder hard werken bij je volgende event?

Hoe minder hard werken bij je volgende event?

Maak je klaar om het eventplanner.eco-label te behalen

Maak je klaar om het eventplanner.eco-label te behalen

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties