Neptunus bouwt geïsoleerde VIP-hospitality faciliteit voor Spengler Cup

Neptunus bouwt geïsoleerde VIP-hospitality faciliteit voor Spengler Cup

In het koude Davos (Zwitserland) vindt ieder jaar de Spengler Cup plaats, het oudste ijshockeytoernooi ter wereld. Ook de afgelopen editie koos het toernooi opnieuw voor de optimaal geïsoleerde Evolution accommodatie van Neptunus voor ontvangst van de VIP-gasten. Al vele jaren bouwt de specialist in demontabel bouwen de Eisdome, met twee verdiepingen en van alle gemakken voorzien is. 


De Eisdome was volledig op maat ingericht voor een professioneel ontvangst. Op de begane grond bevond zich een bar- en loungegedeelte. De tweede verdieping van de accommodatie was volledig ingericht als hoogwaardig restaurant met verbazingwekkende ambiance. De wanden van de Eisdome bestonden uit extra grote raampartijen, zodat de gasten tijdens het eten van een prachtig uitzicht over de Alpen konden genieten.


Jacqueline Kühne, hoofd van Project Spengler Cup Davos: "Neptunus is erin geslaagd hoogwaardige accommodaties te leveren die de kwaliteit van dit prestigieuze evenement weerspiegelt. Bezoekers werden verrast door de grootte en het uiterlijk van de hospitality-faciliteiten."


De Evolution van Neptunus beschikt over uitstekende isolatiewaarden. Hierdoor is deze accommodatie zeer geschikt voor evenementen in wintersportgebieden. Het ingenieuze bouwsysteem heeft een snelle opbouwtijd en kan volledig naar wens worden ingericht. Hierdoor is de Evolution nauwelijks te onderscheiden van vaste gebouwen en zeer geschikt voor hoogwaardige evenementen. 


Na afloop wordt het hospitality-paviljoen omgebouwd en ook ingezet voor het World Economic Forum (WEF) eind januari waar veel wereldleiders acte de presénce zullen geven.

www.neptunus.eu

Bron: Foto: © Keystone - Melanie Duchene

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties