5 redenen om je meeting in Oostende te organiseren

5 redenen om je meeting in Oostende te organiseren

Zon, zee, strand... Dat is Oostende! Maar de stad heeft ook heel wat troeven voor bedrijven die een originele plek zoeken voor meetings, congressen en teambuildings.


Ontdek hier 5 redenen waarom je in Oostende moet zijn voor jullie volgende vergadering.



1. Weinig tot geen file richting kust

De ochtendspits is tegenwoordig een helse tocht: de wegen naar de grote steden zoals Gent en Brussel zijn volledig verzadigd en elke dag opnieuw is er wel weer file. Richting Oostende daarentegen heb je zelden files. Bovendien zit je heel snel van de autosnelweg in het centrum van de stad.



2. Zee en strand

De zee en strand werken ontspannend en inspirerend. Zelfs al kom je naar Oostende voor een meeting of congres, toch heb je altijd wel een beetje vakantiegevoel. Even tussenin een frisse neus ophalen of een wandeling op de zeedijk of op het strand, dat is pas ontspannen. Maar evengoed vergaderen met zicht op zee, genieten van een kamer met zicht op zee of verschillende activiteiten op het strand maken van het business-uitje een nog aangenamere ervaring.



3. Groot congrescentrum: Kursaal Oostende en De Grote Post

Weinig congrescentra zijn zo polyvalent als het Kursaal Oostende en De Grote Post. Naast een zeer grote capaciteit in één zaal, hebben beide locaties ook zeer veel verschillende ruimtes, waardoor het opsplitsen van de groep voor diverse workshops en break out rooms geen enkel probleem vormen. 



4. Originele locaties: Fort Napoleon, Hippodroom, … 

Fort Napoleon kan volledig geprivatiseerd worden voor een familiedag met de ganse firma, maar is eveneens uiterst geschikt voor tal van teambuildingactiviteiten, seminaries, ... Wellington Hippodroom is een fantastische locatie met zicht op de paardenrenbaan waar je een beurs, conferentie, avondfeest en zo veel meer kan laten plaatsvinden.



5. Unieke teambuildings: zeilwagenrijden, go-cart, kiting, zeilen

Oostende is naast dé congres- en seminariestad aan zee eveneens dé teambuildingstad aan zee. Het strand en de zee verlenen zich er perfect toe om teambuildingactiviteiten te doen die je nergens anders kan: zoektochten op gocarts, kite-initiaties, zeilwagenrijden, raften op zee, zeilen, met speedboten varen, ...

www.meetinoostende.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties