Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Voorpret is veel krachtiger en vervullend dat de ervaring zelf. James Clear zegt er dit over: "dopamine komt niet alleen vrij tijdens een plezierige ervaring, maar ook als je hier op anticipeert." Hij suggereert: "het is de voorpret op een beloning – niet de vervulling ervan – die ons in actie zet. Interessant dus om te weten dat dit beloningsysteem dat in onze hersenen wordt geactiveerd wanneer je een beloning ontvangt, hetzelfde systeem is dat in actie komt als je een beloning verwacht."


Nu je dit simpel feit kent, kun je eens nadenken hoe je mensen al in hun energie krijgt voor je event. Dit zal je helpen het dopamine-niveau van je gasten te boosten en hen ook al voor te bereiden op het evenement zelf. 


Laat je laatste vakantie even door je geheugen dwalen. Je voelde je waarschijnlijk opgewonden en vol verwachting de laatste dagen voor de trip. Hetzelfde gebeurt wanneer mensen vol verwachting naar een event uitkijken, jouw event! Gebruik deze kennis in jouw voordeel om zorg ervoor dat je gasten nog meer uitkijken naar jouw evenement met deze tips: Tip 1: Lanceer 'achter de schermen' video's

Als je denkt dan mensen denken dat een event organiseren saai is, thing again! Relevante content creëren is een uitstekende manier om mensen warm te krijgen voor jouw ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten.
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures