OFCORES en DiscoVR willen Europese leider worden in virtuele rondleidingen

OFCORES en DiscoVR willen Europese leider worden in virtuele rondleidingen

De Brusselse start-up DiscoVR en het innovatief events bedrijf OFCORES combineren hun expertise en netwerk op vlak van virtuele rondleidingen en willen samen Europese leider worden in het aanbieden van virtuele rondleidingen. Tijdens een 360° 3D high definition rondleiding kunnen klanten van hotels, winkels of andere bedrijven eender welke ruimte virtueel verkennen. 


DiscoVR helpt bedrijven, vastgoedontwikkelaars en eventorganisators om op innovatieve wijze hun producten of ruimtes in beeld te brengen. Met dronebeelden, Google Maps Street view integratie, 3D rondleidingen, virtual reality en andere innovatieve tools worden verschillende ruimtes virtueel tot leven gewekt en kunnen klanten van op een afstand een locatie verkennen. 


"Ik ben altijd gepassioneerd geweest door technologie en high-tech tools. Nadat ik jaren geleden een artikel las over virtuele bezoeken, was ik verkocht! Het idee om deze technologie toe te passen en uit te bouwen in Europa kreeg vorm in mijn hoofd en zo ontstond DiscoVR", vertelt Hai Quach Van, Managing Director van DiscoVR.


Samen met het events bedrijf OFCORES biedt DiscoVR heel wat virtuele toepassingen in de evenementensector, zoals productvoorstellingen, interactie en marketing, steeds met de laatste nieuwe virtuele innovaties. 


"Op het hoogste niveau presteren in virtuele toepassingen is bijzonder spannend. De uitdagende ontwikkelingen van de voorbije maanden zijn revolutionair. De komende tijd brengen we nieuwe functies en producten op de markt die van DiscoVR een unieke speler in Europa zullen maken", zegt Jean-Baptiste De Bock, CEO van DiscoVR.Op vraag van de klant

Uit onderzoek van Google blijkt dat bedrijven met 360° foto’s of virtuele rondleidingen op hun website twee keer zoveel interesse van klanten opwekken. Vooral hotels en restaurants zien in het aantal reserveringen stijgen door het gebruik van virtuele toepassingen. Bovendien geven twee op drie mensen aan dat meer bedrijven gebruik zouden moeten maken nieuwe technieken. Ook op de vastgoedmarkt bieden virtuele rondleidingen een meerwaarde, aangezien maar liefst de helft van de potentiële kopers aangeeft dat een virtuele rondleiding extra overtuiging biedt. 


De virtuele rondleidingen van DiscoVR zijn wereldwijd beschikbaar en kunnen zowel geraadpleegd worden op PC en laptop als op mobiele apparaten. Op de websites van DiscoVR en OFCORES zijn heel wat inspirerende voorbeelden te vinden van virtuele rondleidingen en toepassingen op evenementen.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Waarom Oostende 'the place to be' is voor jouw meeting, teambuilding of congres?

Waarom Oostende 'the place to be' is voor jouw meeting, teambuilding of congres?

Proef de zomer: verfrissende cocktails en mocktails van Grunewald.bar

Proef de zomer: verfrissende cocktails en mocktails van Grunewald.bar

Werken in de eventsector is niet evident, maar maakt gelukkig

Werken in de eventsector is niet evident, maar maakt gelukkig

Advertenties