Nog meer connecteren op ISE 2020

Nog meer connecteren op ISE 2020

ISE, Integrated Systems Europe, 's werelds grootste beurs voor de AV-sector en systeem integratoren, keert nog één keertje terug naar Amsterdam.


Het lintjesknippen die de officiële opening betekent, zal plaatsvinden iets voor 10 uur. Daarna: vier dagen beurs, in 15 hallen, een thuis voor alles wat de professionele AV-sector te bieden heeft. Inclusief gloednieuwe ontwikkelingen en technologieën die de toekomst van de sector zullen bepalen.

Integration Systems Events organiseert ISE voor de internationale handelsassociaties en co-eigenaars Avixa en Cedia. 


De traditie verderzettend, zal ook deze editie groter zijn dat de vorigen. Meer dan 81.000 bezoekers worden verwacht, de beursvloer groeit en er zullen meer conferenties en leeropportuniteiten op de agenda staan. Bezoekers kunnen nog meer connecteren met de nieuwste technologieën en de laatste nieuwe ideeën uit de AV-industrie.Technologiezones

ISE is opgedeeld in zes technologiezones. Zo kunnen bezoekers sneller de juiste exposant vinden. Deze zones zijn verspreid over de 15 hallen:

  • Audio en live-events
  • Digital signage en DooH
  • Learning technology
  • Particulier
  • Smart buildings
  • Communicatie


Innovatiezone

Een nieuw initiatief op ISE 2020! De innovatiezone is speciaal ontwikkeld voor ISE-exposanten die hun nieuwste technologische hoogstandjes willen tonen. 


Het hoofdpodium verhuist naar hall 14. Dit podium biedt leiderschaps- en best practice sessies van ISE, Avixa, Cedia en AV Magazine. Deze sessies zijn gratis, en reservering is niet nodig. In hall 14 kun je ook een nieuwe technologie feature ontdekken. Welke dat is, houden de organisatoren nog even geheim.


In hall 5 ziet ISE het nog grootser. De tijdelijke uitbreiding uit 2019 wordt groter en definitief! Deze uitbreiding is nodig om het grotere aantal exposanten en bezoekers op te vangen.


ISE trok in de loop van de jaren meer eindgebruikers aan. Die komen om de laatste nieuwe technologieën en solutions zelf te aanschouwen. ISE verbeterde het conferentie-programma constant, zowel in het aantal sessies als het soort topics. Conferenties

De conferenties en professionele ontwikkelingssessies lopen over vijf dagen onder de tagline ‘Learn, Discover, Be Inspired’. Instituten zoals de Digital Signage Summit ISE en Smart Buildings Conference ISE komen terug, samen met meer recente aanwinsten zoals de XR Summit ISE, de Digital Cinema Summit ISE uit 2019 en Hospitality Technology Summit ISE door HTNG.


Twee belangrijke conferenties zijn gloednieuw op ISE 2020: de Control Rooms Summit en de Cedia Design & Build Conference. 


De Avixa Higher Education AV Conference en Avixa Enterprise AV Conference ondersteunen het uitgebreide conferentieprogramma. Ook het druk bijgewoonde AudioForum, attractions Tech en Agora komen terug.


Heel wat conferenties zullen plaatsvinden in het nabijgelegen Okura Hotel, een verhuizing die vorig jaar zeer succesvol bleek. Een gratis shuttlebus verbindt de beide locaties. 


Avixa host ook de Flash Tracks doorheen ISE 2020, op een speciale beursstand. Deze 20 minuten durende sessies zijn educatief en gefocust op sector topics. 


In aanvulling bij de Cedia Design & Build Conference voorziet Cedia voor het eerst ook een Cybersecurity workshop. Deze workshop is de eerste in een rij van vier dagen lang sessies. Op de Cedia beursstand kun je ook terecht voor de gratis Cedia Talks. Die duren 20 minuten en zijn gefocust op nieuwe technologieën.Awards

Verwacht je ook aan heel wat show elementen op ISE 2020. Er zijn Stand Design Awards, voor de meest effectieve kleine, middelgrote, grote en extra grote beursstand. De Inavation Awards belonen de beste AV-projecten en technologieën, en ook de meest opvallende distributeurs, projectmanagers en consultants. En precies zoals in 2019, mag je in 2020 projecties verwachten op het RAI complex. 


De openingsceremonie is populair bij internationaal bekende leaders, uit de AV-sector, maar ook uit andere disciplines die het potentieel hebben om AV mee vorm te geven. De eerste spreker is Duncan Wardle, een voormalige Disney executive. Hij geeft een speech over hoe innovatie kan ingebouwd worden in de dagelijkse cultuur van onze bedrijven. De openingsceremonie vindt plaats de avond voor ISE zijn deuren opent, gevolgd door een openingsreceptie.


ISE 2020 vindt de laatste keer plaats in het RAI Amsterdam. In 2021 trekt de beurs naar het Fira in Barcelona. Om bezoekers en exposanten hierop voor te bereiden zit de wandelweg tussen hall 7 en 8, ook gekend als de Business Lounge, in een Barcelona-jasje. Bezoekers vinden er info over hoe ISE 2021 te vinden, en wat ze mogen verwachten eens ze daar zijn. 


Om deze belangrijke verhuis niet te vergeten, zal de traditionele closing keynote transformeren tot een invitation-only event op vrijdag. ISE neemt er afscheid van Amsterdam en kijkt vooruit naar Barcelona. “Het is het einde van een tijdperk, en het begin van een spannende nieuwe tijd” zegt Managing Director van ISE, Mike Blackman, hierover. 

www.iseurope.org
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Wat je als eventplanner kan leren van filmcrews

Wat je als eventplanner kan leren van filmcrews

Hoe maak je je event meer inclusief?

Hoe maak je je event meer inclusief?

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

Advertenties