Hoe krijg je snel antwoord op je e-mails?

Hoe krijg je snel antwoord op je e-mails?

Event management? Dat is constante communicatie. Met je deelnemers contact opnemen, updates vragen bij je leveranciers, afspraken maken met je sprekers. Je spendeert heel wat uren voor je computer om e-mails te schrijven. Helaas is er geen alternatief.


Maar erger zijn de langzame antwoorden. Er is niets frustrerender dan op een belangrijke reply te moeten wachten. En soms komt er zelfs helemaal geen antwoord.


Dit gebeurt constant. Een van je sprekers loopt al door de luchthaven en vergat je bericht volledig. Je cateraar is op een ander event, je e-mail staat nog op ongelezen, hij heeft nog niet geantwoord. En je deelnemer stuurt de info die jij nodig hebt, veel later dan gevraagd omdat hij nog in een meeting zat en daarna zich helemaal verloor in zijn werk.


Geen tijdig antwoord krijgen op je e-mails is heel vervelend. Als je een snelle reply verwacht, dan kun je deze tips gebruiken: Tip 1 Schrijf een duidelijk onderwerp

Alles begint met het onderwerp van je e-mail. Het is de bedoeling dat iemand je e-mail opent. Schrijf daarom een persoonlijke, korte en ‘recht naar het doel’ titel. Stel, je communiceert met een spreker, en je hebt zijn biografie nog nodig voor publicatie op je website.  


Dan trekken titels zoals ‘je korte biografie’ of ‘biografie voor website’ niet echt de aandacht. Hij raakt bedolven onder een dozijn of zelfs honderden andere ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Ibis Styles Zeebrugge
Online het ibis Styles Zeebrugge hotel ontdekken? Het kan!
Ibis Styles Zeebrugge|
15 December 2020

Wij nemen u met veel plezier mee naar het ibis Styles Zeebrugge hotel. Ontdek aan de hand van een virtuele tour de verschillende vergaderzalen en hotelkamers, en dit allemaal vanuit uw eigen zetel. Het ibis Styles Zeebrugge team ontvangt u met veel plezier met open armen, ontsmette handen en een mondmasker! Want wij staan meer dan ooit voor u ter ...

Lees meer

Placeholder image
Like Reageer

Lees ook

Groot scherm huren voor EK 2021? Het is nu of nooit!

Groot scherm huren voor EK 2021? Het is nu of nooit!

50.000 blije gasten na 365 dagen lockdown bij Remote Teambuilding Experience

50.000 blije gasten na 365 dagen lockdown bij Remote Teambuilding Experience

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

Advertenties