Hi-LED 55 van Aluvision valt opnieuw in de prijzen

Hi-LED 55 van Aluvision valt opnieuw in de prijzen

De Hi-LED 55 van Aluvision is de meest bekroonde LED tegel in zijn segment. En met goede reden. Met trots kan Aluvision aankondigen dat de Hi-LED 55 opnieuw in de prijzen is gevallen. 


Op 11 oktober 2019 werd de Hi-LED 55 geprezen als 'Highly Commended' in de categorie 'Display Technology of the Year' op de AV Awards in Londen. Deze erkenning wordt toegekend aan bedrijven die innovatief en vooruitstrevend zijn en binnen de sector zeker in het oog gehouden moeten worden. De AV Awards zijn sinds 1999 een maatstaf binnen de AV- en event industrie. Ze erkennen de meest innovatieve bedrijven, individuen en technologieën. 


Aluvision mocht eerder dit jaar al de 'Best Use of Technology' award naar huis nemen op EXHIBITORLIVE in Las Vegas, en een bekroning voor “AV Technology Best of Show” op InfoComm in Orlando.  


"We zijn trots op deze nieuwe verwezenlijking", luidt het bij Jan Dumont, COO van Aluvision. "De awards tonen aan dat we een doordacht en kwalitatief product op de markt hebben gezet."De Hi-LED 55

De Hi-LED 55 tegel is de dunste LED tegel op de markt die naadloos integreert in het originele en wereldwijd verspreide Aluvision kadersysteem. Dankzij een pixel pitch van 2.5 of 2.8 mm geniet je daarbij van een haarscherpe beeldkwaliteit. De Hi-LED 55 is beschikbaar als rechte tegel, gebogen tegel (convex en concaaf) en als verschillende hoekmodules (2D, 3D en cube).  Precisie en hoge kwaliteit 

De kracht van de Aluvision producten ligt in hun eenvoud, precisie en hoge kwaliteit. Dankzij een vooruitstrevend en gepatenteerd productieproces, worden de Aluvision frames met een ongekende precisie vervaardigd. Vooral in combinatie met de LED tegels is deze precisie van groot belang. De tegels passen feilloos in het Aluvision framesysteem, wat altijd een hoogwaardig eindresultaat oplevert.

www.aluvision.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

BESA heeft een nieuwe voorzitter

BESA heeft een nieuwe voorzitter

Advertenties