Kom De Nekker ontdekken in Mechelen

Kom De Nekker ontdekken in Mechelen

Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker in Mechelen is de ideale locatie voor vergaderingen, teammeetings, teambuildings, sportdagen, personeelsfeesten, workshops … en nog zoveel meer.


"We hebben 4 vergaderzalen met elk hun eigen karakter die steeds voorzien zijn van de nodige infrastructuur om jouw meeting of event een succes te maken. Ons domein heeft verschillende sportzalen, sportterreinen, zwembad en speeltuinen. Hierdoor is dit de perfecte locatie om je sportdag, teambuilding of event te organiseren. Ontdek het zelf en kom eens langs!"

 

Speciaal voor bedrijven heeft De Nekker een evenement in elkaar gestoken om hun vergaderzalen te ontdekken. "Dit hebben we in een sportief en culinair jasje gestoken. Je bezoekt onze vergaderzalen en tegelijkertijd maak je kennis met ons teambuildingsmogelijkheden en proef je van wat onze catering jouw vergadering, evenement of sportdag kan aanbieden. Een bezoek, mini-sportdag en mini-feestmaal in één enkel event. Dit wil je meemaken!"

 

De presentatie van de vergaderzalen gaat door op donderdag 12 december. "Je bent welkom vanaf 15.30 uur en we voorzien een kort netwerkevent na de voorstelling (inclusief actieve voorstelling teambuildings en proefvoorstelling catering) om 17.30 uur. Het aantal plaatsen is beperkt dus zorg ervoor dat je zeker meedoet met dit speciale evenement." Alle informatie en inschrijven kan via communicatie@denekker.be

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Tentenverhuur Sleidinge
Sailcloth tent
Tentenverhuur Sleidinge|
11 January 2022

In 2021 konden wij voor het eerst onze Sailcloth tent opzetten! De verwachting van de klant en van ons werden volledig ingelost!


Bij de start van 2022 willen wij jullie enkele foto's van deze tent niet ontzeggen! Zodat ook jullie al kunnen wegdromen van een feest in één van onze tenten!

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

 Ontgrendel je toolbox met gratis software voor het plannen van evenementen

Ontgrendel je toolbox met gratis software voor het plannen van evenementen

Boost de vibe van jouw Tribe met TTPE

Boost de vibe van jouw Tribe met TTPE

Onze event management software nu ook in iOS en Android app

Onze event management software nu ook in iOS en Android app

Advertenties