Aluvision for SketchUp: standen ontwerpen, nu nog makkelijker

Aluvision for SketchUp: standen ontwerpen, nu nog makkelijker

Standen ontwerpen is nu nog eenvoudiger met de Aluvision for SketchUp plug-in. In samenwerking met SketchUp, het gebruiksvriendelijke en veelzijdige 3D tekenprogramma, creëerde Aluvision een gratis plug-in waarmee je in een handomdraai nieuwe en unieke 3D standen tekent.


Ga creatief aan de slag met het Aluvision kadersysteem, voeg meubilair en verlichting toe en ontwerp je stand in 1-2-3.Een bibliotheek vol inspiratie

Ga voor een snelle start in je creatief denkproces. De Aluvision for SketchUp plug-in maakt het je makkelijk om inspiratie te zoeken. Ontdek of werk verder op kant-en-klare standen in de concept gallery. Deze bibliotheek toont de uitgebreide mogelijkheden van het Aluvision systeem en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe concepten. Zin om van scratch te starten? Creëer een eigen ontwerp en start vanuit de parts library: alle Aluvision frames, onderdelen en extra’s zijn in één klik beschikbaar. De zoek- en filterfunctie helpen je vlot op weg. 

Van ontwerp tot offerte  

De Aluvision for SketchUp plug-in bundelt vele functies in één extensie! In volle ontwerpfase maak je gebruik van de automatische component detector en schaal je het ontwerp moeiteloos op het Aluvision grid. Bovendien zoekt het systeem de juiste connector tussen twee onderdelen voor je uit. Er is meer. Genereer een gepersonaliseerde prijsofferte en stuklijst op elk moment in het ontwerpproces. Pas deze aan naar je eigen huisstijl, voeg klantendetails toe, stuur door en verkoop! Voeg daarbij nog de virtual reality mogelijkheden toe en we zijn ervan overtuigd dat je de klant in no-time kan verbazen met een creatief ontwerp. Continue verbetering

Altijd op zoek naar verbetering, heeft Aluvision recent maar liefst drie nieuwe functies aan de extensie toegevoegd. Als eerste, de personal library. Hou naast de standaard Aluvision library ook een persoonlijke bibliotheek bij van componenten die je vaak gebruikt (ook niet Aluvision componenten zoals meubilair, truss systemen, etc). Koppel deze aan een prijs en gewicht, en ze worden mee opgenomen in de automatische offerte.  Ook de snapping tool kreeg een update, deze functie zorgt ervoor dat kaders en onderdelen vlot met elkaar gelinkt worden. De laatste update laat de gebruiker nu ook toe om een groep kaders in één klik met elkaar te verbinden. En last, but not least, een oud design gevonden met nieuw potentieel?  Ieder design kan je makkelijk updaten naar de nieuwste Aluvision onderdelen zodat je ontwerp up-to-date en klaar voor gebruik is. 


Overtuig jezelf:

extensions.sketchup.com/content/aluvision-sketchup
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Dinner in the Caves

Dinner in the Caves

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Advertenties