Stefan Kerkhofs stampt nieuw evenementenbureau uit de grond

Stefan Kerkhofs stampt nieuw evenementenbureau uit de grond

Stefan Kerkhofs, bekend van The Fungroup, heeft samen met medevennoot Peter Velghe een nieuw evenementenbureau met een hoge wow-factor opgericht. "Welkom in de kleurrijke wereld van The WoW Company!"


The WoW Company is een nieuwevenementenbureau met een enthousiast, creatief en ervaren team voor wie de eventsector geen geheimen geeft. "Ieder van ons is al jarenlang actief in de evenementenwereld", vertelt zaakvoerder Stefan Kerkhofs. "Samen hebben we de krachten gebundeld in één WoW-bedrijf."


WoW staat voor 'events in a World of Wonders'. The WoW Company is immers helemaal thuis in de wondere wereld van evenementen. Van bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, teambuildings en family days tot beurzen, special events, productlanceringen en brand activations. "Wij gaan elke uitdaging aan en staan in voor een uiterst professionele presentatie, uitvoering en beleving van elk evenement. Het unieke WoW-gevoel krijgen de opdrachtgever en zijn gasten erbovenop!", aldus medezaakvoerder Peter Velghe.


Stefan Kerkhofs maakt al meer dan 30 jaar naam met The Fungroup, waar Benji-Fun, Rent-a-Stage en Events in the Sky deel van uitmaken. Ook Peter Velghe heeft zijn sporen verdiend in de evenementensector. Eerst jarenlang bij een toonaangevend Europees verhuurbedrijf op het vlak van verwarming, stroomdistributie en tenttoebehoren. Vervolgens met zijn eigen cateringbedrijf en met het uitbaten van vip-locaties.


"Met The Fungroup zijn we wereldwijd actief in 64 landen", stipt Stefan Kerkhofs aan. "The Fungroup is het go-to bedrijf als het gaat om extreme attracties, verbluffend entertainment, podia voor de sterren en gewoon alles wat leuk is. Peter en ik vonden dit het ideale moment om de lijn van sensatie en spektakel door te trekken in een spraakmakend evenementenbureau."


De opstart van The WoW Company gaat meteen gepaard met de aanwerving van bijkomende werkkrachten. "Momenteel zijn we al op zoek naar twee extra organisatietalenten, die wij op korte termijn vast in dienst nemen", stelt Peter Velghe. "Dat brengt het totaal aantal medewerkers op vier."


Beide zaakvoerders geven overigens aan dat ze bereid zijn om te investeren in alle elementen die bijdragen tot de groei van The WoW Company. Zo heeft het team alvast zijn intrek genomen in zeer huiselijk ingerichte kantoren op de site van The Fungroup in Beringen. "Alle WoW-collega's moeten op een zo comfortabel mogelijke manier kunnen werken en creatief zijn. We willen onze mensen vooral het gevoel geven dat ze bij The WoW Company thuiskomen. Datzelfde gevoel willen we ook doorgeven aan onze klanten", besluit Stefan Kerkhofs.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Advertenties