Verbouwing & restyling eventlocatie InnStyle klaar

Verbouwing & restyling eventlocatie InnStyle klaar

InnStyle heeft tijdens de zomermaanden in het stof gelegen en een flinke verbouwing ondergaan. De evenementenlocatie heeft meer eenheid tussen haar zalen, het terras en de cateringruimtes gecreëerd. Het uitgangspunt: een omgeving waar mensen gemakkelijk met elkaar in contact treden en verbinden, interactie en inspireren centraal staan. InnStyle verloor daarbij duurzaamheid en innovatie, zowel op het gebied van design als techniek, niet uit het oog.


InnStyle heeft een vernieuwde bar, verbrede entree, hightech LED en LCD schermen en een geheel geïntegreerde geluidsinstallatie met subwoofers in alle zalen gekregen. Maar ook het gebruik van natuurlijke materialen in de cateringruimtes en de wekelijks verse groendecoratie vormen één eenheid en bieden veel mogelijkheden om van jouw evenement een succes te maken. Zo pas je bijvoorbeeld de LED verlichting flexibel aan om de juiste sfeer te creëren.


Multifunctioneel

"Het multifunctionele interieur met speciaal door ons vormgegeven statafels kunnen in elke combinatie worden geplaatst. Het netwerken en verbinden van de gasten tijdens een borrel wordt hierdoor extra gestimuleerd. Het gebruik van duurzame materialen zoals bamboe, grassen, beton, planten en diverse houtsoorten zijn hier duidelijk terug te zien. De namen van de zalen zoals: Aarde, Hout en Water met daarbij de verbinding tussen binnen en buiten komt hier goed tot zijn recht. Daarnaast bieden wij jouw gasten een unieke beleving door het golf afslaan en boogschieten over het water op de organische greens", vertelt de locatie trots aan onze redactie.


InnStyle - evenementenlocatie Maarssen - Water 2.0 (1).jpgDuurzaam

Een warmte-terug-win installatie, met meerdere warmtepompen, zorgt bovendien voor een aangename temperatuur in de zalen en verse lucht. De locatie koos voor een energiezuinig systeem, waarbij er een continue toevoer van frisse buitenlucht en een gelijktijdige afvoer van vervuilde binnenlucht plaatsvindt. Hergebruik van warmte in de winter en frisse koele lucht in de zomer zorgt voor de goede energie tijdens jouw meetings. Naast een prachtig uitzicht zorgt het water uit de Maarsseveense plassen ook voor de bewatering van de planten en grassen op het terras.


De eerste evenementen hebben de afgelopen weken al in de vernieuwde locatie plaatsgevonden. Een locatie die nu volledig aansluit bij de naastgelegen locatie 1.0, zowel in architectuur als in meubilair en styling. Een warm en eigentijds gevoel, gecombineerd met een industriële touch. En als eyecatcher, de geheel te openen en te sluiten verwarmde serre waar je zowel in de zomer als in de winter de ultieme binnen-buiten beleving kan ervaren aan het water. 


Ontdek InnStyle locatie 2.0 waar duurzaamheid, innovaties en inspiratie centraal staan. Waar ideeën bij elkaar komen, nieuwe ontmoetingen plaatsvinden en ontwikkelingen voortkomen. De volledig vernieuwde locatie is klaar voor de toekomst met uiteenlopende evenementen, congressen, beurzen en vergaderingen. 


InnStyle - evenementenlocatie Maarssen - Hout  2.0.jpg
www.innstyle.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Geheimen van veiligheid voor grote evenementen

Geheimen van veiligheid voor grote evenementen

8 out of the box meeting locaties

8 out of the box meeting locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties