Nieuw in Gentse Dok Noord: OFCORES - 360° event solutions

Nieuw in Gentse Dok Noord: OFCORES - 360° event solutions

OFCORES - 360° event solutions opent dit najaar een tweede kantoor in Gent. Het snel groeiende, internationaal actieve eventbureau is al 7 jaar actief in Brussel en kan onder meer verschillende Europese instellingen en andere corporate bedrijven tot haar klanten rekenen.


Dok Noord is een bruisende plek in Gent waar kantoren, winkels, sport en ontspanning samenvloeien. Het prachtige uitzicht over de oude dokken en de Gentse industrie maakt het een boeiende werkplek en de ideale thuis voor deze innovatieve en technologische speler in de eventsector.


OFCORES specialiseert zich in full-service event management en vernieuwende eventtechnologieën zoals facial recognition en toepassing van virtual reality. Als een van de snelst groeiende eventbureaus in België, actief in binnen- en buitenland, biedt het creatieve team van eventspecialisten steeds eventmanagement van A tot Z met doelgerichte eventcommunicatie. 

 

De keuze voor Gent als tweede uitvalsbasis is dan ook niet toevallig: “De centrumstad bruist en zit boordevol vooruitstrevende, innovatieve ondernemingen,” zegt Jean-Baptiste De Bock, Managing Director van OFCORES. “Dok Noord is bovendien een creatieve en innovatieve hotspot, wat ongetwijfeld zal zorgen voor nog meer inspirerende samenwerkingen met onze klanten en leveranciers.” 

 

Wie benieuwd is naar de 360° aanpak van OFCORES kan een kijkje nemen op hun website (zie hieronder) of eens binnenspringen in het nieuwe kantoor (Dok Noord 6/104, Gent) voor een kennismaking.

ofcores.events​

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Halito!
Pimp je webinar
Halito!|27 November 2020

Ga voor nog meer beleving en pimp je webinar met eigen opnamestudio, een muzikaal intermezzo, een lachsessie, of ... De mogelijkheden bij Webinarbox zijn eindeloos!


Mag het nog meer zijn? Een volledige totaalbeleving voor, tijdens en na jouw online of hybride event? Laat je inspireren door onze extra's om je webinar te pimpen tot totaalbeleving. Daag ons uit met je specifieke vraag en we ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures