De jaren '20 komen er weer aan

De jaren '20 komen er weer aan

We duiken over een paar maanden al weer de twenties in. Maken we ze net zo 'roerig' als een eeuw geleden? Hoe kun je het jaar 2020 nu beter starten dan met een twenties party? 


Roaring Twenties en Great Gatsby uitermate geschikt. Maar ook het razendpopulaire 'Peaky Blinders', met eveneens de jaren ’20 als decor, is een prima keuze. Deze Netflix kaskraker is super actueel en scoort hoog in de rankings. Leuk voor jong en oud, feestelijk chique en toch met een rauw randje.

 

Peaky Hats verzorgt de styling en het entertainment helemaal afgestemd op jaren '20-30 thema's. "We benadrukken met onze styling en entertainment elementen van toen en nu. We kunnen bijvoorbeeld mooi inspelen op de tijd waarin het bedrijf is opgericht", vertelt Kenny Verhagen, Founder en Eventmanager bij Peaky Hats. "Zo hebben we eerder dit jaar in samenwerking met Jeanette Pegels, Fuel Director van Rocket Fuel Events een schitterend jubileum event georganiseerd. Deze samenwerking liep gesmeerd en wij zijn klaar voor 2020." 

 

Voor een goede impressie bekijk je de videocompilatie hieronder van het jubileum event:
www.peakyhats.nl

Bron: Foto: Koen de Haas

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

The Box Company
Teambuilding in tijden van social distancing: Remote Teambuilding Experience!
The Box Company|27 May 2020

Aan het begin van de Coronacrisis heeft The Box Company een nieuwe activiteit geïntroduceerd: The Remote Teambuilding Experience. Een geweldige activiteit die vanuit huis en toch in teamverband gespeeld wordt.


Inmiddels is deze activiteit al door vele groepen en in veel verschillende landen over de hele wereld gespeeld. De activiteit is beschikbaar in Nederlands, Frans & Engels. De activiteit is naar wens ook tweetalig te spelen.


Zie hieronder een video om een goed beeld te krijgen van de activiteit: 

Like Comment
Pieter v.
Leader |

Zie voor meer infor: https://www.theboxcompany.nl/remote-teambuilding

Like | Reply

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures