6 redenen om een tent te huren voor je feest

6 redenen om een tent te huren voor je feest

Wie denkt aan een event of feest, denkt vaak aan een mooie feestzaal. Maar, heb je ook al eens gedacht aan een tent voor je volgende event?


Veldeman geeft je 6 redenen om een tent te huren voor je feest.



1. Niet locatiegebonden

Kies je voor een feestzaal, dan ben je automatisch gebonden aan de locatie. Als je een tent huurt voor je feest, behoort elke locatie tot de opties. In een prachtige groene omgeving, op een oude industriële site, langs het water of zelfs op je eigen bedrijfsterreinen. Verrassend en vooral memorabel voor je aanwezigen. Een feest in een tent geeft je dus een uniekere beleving dan een feest op een vaste locatie.



2. 100% gepersonaliseerd

Een vaste locatie verandert niet, maar wanneer je een tent huurt voor een feest dan kan je die helemaal personaliseren op maat van je bedrijf, je wensen, het type feest, ... Een andere maatvoering, vorm, opstelling, indeling, inkleding… Het verrassingseffect is steeds weer aanwezig.



3. Flexibiliteit

Met een pand zit je vast aan een maximumcapaciteit, vaak een vaste cateraar, licht en geluid… Huur een tent voor je feest en jij maakt de keuzes. Verwacht je meer volk? Dan past Veldeman de grootte van de tent aan. Kies je favoriete cateraar, je eigen licht en geluid… Je kan alles volledig naar eigen keuze inrichten, dus laat je creativiteit gerust de vrije loop.



4. Het hele jaar door

Ook een tent gebruik je 365 dagen per jaar. Onder alle weersomstandigheden, van de lente tot en met de winter. Van ijssculpturenfestivals in Zuid-Frankrijk tot transparante tenten in de winter. Met de juiste technieken kan je tenten gemakkelijk koelen en verwarmen. Zo kunnen zij elk seizoen aan.



5. Eén aanspreekpunt

Een tent huren voor een feest? Veldeman is de partner die je doorheen het hele proces begeleidt en het je graag zo gemakkelijk mogelijk maakt. Eén aanspreekpunt voor het volledige concept. 



6. Veiligheid ten top

Een tent minder veilig dan een vast gebouw? Die tijden zijn lang vervlogen. Alle Veldeman constructies zijn gecertificeerd volgens de vereiste Europese normen (EN13782) en worden met grote aandacht voor veiligheid opgebouwd en gedemonteerd. Bovendien is Veldeman VCA** gecertificeerd.



Een tent huren voor een feest: alleen maar voordelen

Het mag wel duidelijk zijn: een tent huren voor je feest is een geweldig idee. Ontdek je graag alle mogelijkheden voor je volgende event? Aarzel dan niet en contacteer Veldeman vandaag nog op het nummer 089/47 31 31 of via info@veldemangroup.be. Team Veldeman helpt je graag je droomevent te verwezenlijken.

www.veldemangroup.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties