5 voordelen van het huren van een opslagtent als tijdelijke stockageruimte

5 voordelen van het huren van een opslagtent als tijdelijke stockageruimte

Steeds meer bedrijven hebben te kampen met een tijdelijke gebrek aan opslagruimte door de groei van het bedrijf. De laatste jaren is het huren/kopen van een (tijdelijke) opslagtent dan ook flink toegenomen. Kontent Structures is al jaren een ervaren partner op het gebied van het neerzetten van een (tijdelijke) nieuwe opslagruimte. 


Waarom kiezen voor een opslagtent als tijdelijke stockageruimte? Kontent Structures zet de voordelen van een opslagtent hieronder op een rijtje. 

 

1. Geen bouwvergunning nodig 

Voor het plaatsen van een tent als (tijdelijke) opslagruimte heb je geen bouwvergunning nodig. Dit zorgt voor een snelle plaatsing zonder dat er bouwvergunningkosten gemaakt worden. De leverancier van de tent zorgt voor de eventuele vergunning die nodig zijn, waardoor hier ook geen omkijken naar is. 

 


2. Altijd aanpasbaar 

Bij het plaatsen van een opslagtent heb je altijd de mogelijkheid om de tent aan te passen na plaatsing. De constructies en materialen zijn zeer flexibel, wat ervoor zorgt dat er altijd aanpassingen gedaan kunnen worden. Het leveren van maatwerk behoort hierbij ook tot de mogelijkheden. 

 


3. Snelle plaatsing en afbraak

Een opslagtent plaatsten en afbreken neemt weinig tijd in beslag. Dankzij de gebruikte materialen, is het mogelijk om de tent binnen een enkele dag(en) te plaatsen en af te breken. 

 


4. Flexibele gebruiksduur

De gebruiksduur van een opslagtent als stockageruimte is zeer flexibel. De huurperiodes zijn variabel, waardoor het (bijna) altijd mogelijk is om huur van de opslagtent te verlengen. Ook een omzetting tot koop is mogelijk bij de keuze van een tijdelijke stockageruimte. 

 


5. Multifunctioneel inzetbaar 

Door het plaatsen van een opslagtent kan je op een eenvoudige manier extra bedrijfsruimte creëren op je eigen terrein. Naast het gebruik van de tent als opslag, kan ze ook als werkplaats of facilitaire voorziening functioneren. Op deze manier creëer je een multifunctionele inzetbaarheid voor je bedrijfswerkzaamheden. 

 


Een opslagtent als tijdelijke stockageruimte biedt dus vele voordelen. Kontent Structures is een totaalleverancier in tijdelijke accommodaties en gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van opslagtenten. Door de jarenlange ervaring kunnen deze in korte tijd geplaatst worden op een locatie die gewenst is. 


Ben je geïnteresseerd in opslagtenten als tijdelijke stockageruimte? Neem contact op voor een vrijblijvend en persoonlijk advies via info@kontent-structures.com of bel naar +31 172 611 990.

kontent-structures.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

8 out of the box meeting locaties

8 out of the box meeting locaties

To The Point Events en SKF scoren internationale hattrick

To The Point Events en SKF scoren internationale hattrick

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties