Exclusief: Festivak kondigt eerste sprekers aan

Exclusief: Festivak kondigt eerste sprekers aan

Op 6 & 7 november aanstaande vindt in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch de 24e editie plaats van Festivak, de vakbeurs voor grootschalige evenementen. Naast een indrukwekkende beursvloer vol praktische, innovatieve en onmisbare eventoplossingen biedt de beurs een uitgebreid inhoudelijk programma aan.

 

Pas op 2 september wordt het sprekersprogramma officieel bekendgemaakt, maar wij mogen als eerste een tipje van de sluier oplichten en de eerste sprekers bekend maken. En die mogen er zijn:

 

 

Rumag

Het merk Rumag is uitgegroeid tot een imperium dat zijn sporen heeft uitgezet in alle vlakken van de media. Youtube, TV, Instagram, Facebook, Influencers, Webshop. Noem maar op. Merken willen samenwerken, influencers willen samenwerken. Stiekem wil iedereen zijn naam koppelen aan het uitdagende imago. De mannen nemen je mee in het Rumag verhaal en vertellen hoe zij erbij zijn gekomen om een festival te organiseren.

 

 

Bol.com

Event Manager Marleen van Es zal tijdens Festivak vertellen over de aanpak voor het organiseren van een bedrijfsevenement op grote schaal. Welke doelstellingen heeft het bedrijf? Wat willen ze met hun events bereiken? En wat is het effect van deze evenementen?

 

 

Pinkpop

Mr. Pinkpop Jan Smeets is, naast de medeoprichter van het Pinkpop festival in 1970, al sinds die tijd organisator van het bekendste festival van Nederland. Sinds de oprichting hebben meer dan 1.8 miljoen bezoekers de poorten gepasseerd en hebben meer dan 500 acts op het podium van het festival gestaan. De laatste jaren trekt het festival ook steeds meer buitenlandse bezoekers. 2009 wordt voor de 40ste maal het festival georganiseerd, met opnieuw dezelfde organisator: een unicum! Sinds 1990 is Pinkpop opgenomen in het Groot Guiness Book of Records als het oudste onafgebroken georganiseerde popfestival in Europa (maar volgens velen zelfs van de wereld). Dit jaar vierde Pinkpop zijn vijftigste editie. Al zit Jan reeds al 50 jaar in het vak, aan stoppen denkt hij nog lang niet, Jan's motto is dan ook: "Keep on rocking in a free world!"

 

 

Kortom: het ambitieniveau van Festivak ligt ook na 24 jaar opnieuw hoger dan ooit. Dus wil ook jij leren van experts en concrete cases van collega organisatoren die openhartig vertellen over hun uitdagingen, mislukkingen, oplossingen en successen?

 

Meld je nu aan voor gratis tickets voor de beurs

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties